måndag 30 november 2009

Singel

Är du singel och söker efter tvåsamhet? Nej, det här har inte blivit en datingsajt :) Men ofta när jag gör konsulationer hemma hos människor som är ensamstående, har de ofta ental av sakerna. Vad sänder man omedvetet ut för signaler då? Vore det inte positvare att öppna upp för tvåsamhet och påverka möjligheterna till att bjuda in någon till sitt liv?
X
Mitt tips är att skaffa två sängbord, två handdukar, två muggar och bilda positiva föreställningar som påminner om den kärlek man vill finna i sitt liv. Att helt enkelt inreda så som man vill att sitt liv ska bli.
X
Åter igen en bild från Sköna hem med en härlig blandning mellan modernt och gammalt. Och vilken snygg färgsättning!! Inredningen blir oftast bra när man hittar den där udda prylen som inte riktigt passar in i inredningen. Kan ni se vilken pryl det är på den här bilden?
X
Kram
Jannice

Måndagsvackert

Vi börjar denna måndag med en vacker bild från Anna O. Vilken färgsättning. Jordiga färger, möter svarta kontraster, och så lite glada toner till det. Lugnt, balanserat och alldeles underbart.
X
Kanske lite skönt att inte bara se en massa julinspiration? Eller vad tycker ni?? Är det något ni vill se mer eller mindre utav här på bloggen?? Shoot!
X
Då sparkar vi igång en ny vecka va?! Själv börjar jag med ekonomi, fakturering (alltid roligt :) och pappersarbete.
X
Tjingeling
Jannice

lördag 28 november 2009

Lördagsfint

Idag har vi faktiskt haft sol i Helsingborg. Underbart! Vi har strosat i stan, i affärer, shoppat och tagit en fika.
X
Snart blir det mustig köttgryta och ett glas rött. Surfade runt och hittade denna underbara bild från Sköna hem. Härligt färgsättning, och mix mellan gammalt och nytt. Urläckert! Själv hade jag lagt något i den vita soffan som "hämtade hem" andra sidans färger, så möblemanget blev ett.
X
En stor matta är ett perfekt sätt att bilda rum i rummet, samt lugna energierna i ett rum. Särskilt när man har så här mycket vitt, samt stora och många fönster.
X
Trevlig lördagskväll!
X
Kram
Jannice

Godmorgon godmorgon

... hör fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kör! Ja, jag är nog avslöjad va? Det blev en ganska så sen frukost som ni ser, det är ljust ute. Men det tar på krafterna nu när man kommit till åren och ska ut och dansa hela natten *skratt*. Iaf, gårdagskvällen var lyckad och vi hade jätteskoj!!
X
Nu blir det en go frulle.. lite vila och en promenad. Ja, självklart ska jag dra en vinnare också i tävlingen. Kommer lite senare.
X
CU

Jannice

torsdag 26 november 2009

Orrefors Julskål

Igår var det pressvisning för Orrefors Julskål! Ååå.. vad det hade varit roligt att vara där. Trist att behöva tacka nej!.Ibland är det trist att inte bo i huvudstaden.

Där hyllade man den varma, svenska julen genom att fem intressanta personligheter fått fria händer att duka upp årets julbord i Orrefors Kosta Bodas flaggskeppsbutik på Birger Jarlsgatan 15.

De inbjudna julbordsuppdukarna är från vänster:

- Stjärnkocken Fredrik Eriksson som driver Långbro Värdshus
- Inredningsbloggaren Frida Berglund från Trendenser
- Stilbildande hiphop-artisten Adam Tensta.
- Margareta van den Bosch fd chefsdesignern på H&M och modeorakel tillsammans med sin son Martin.

Vilka är dina bästa julduknings tips?

Kram

Jannice

Collage Simplicity, bilder lånade från Trendgruppen och Trendenser

Bäst just nu

I vår soffa ligger de här kuddarna. Elefantkudden från Svenskt Tenn. Lila rund kudde från Spiti och grå kudde med cirklar sydd av ingen mindre än Jannice ;) med tyg köpt på Stoff och Stil. Jag älskar vår kuddkombination i soffan just nu!
X
Kram
Jannice

Galge blir hjärtan

Godmorgon alla! Visst är det ett underbart grått väder vi har ;) Jaja, här har jag tänt massa ljus. Snart kommer dagens första kund. Kanske ska jag bjuda henne på lite glögg?
X
Vill ge er ett tips på en fin krans till 1:a advent. Det här hjärtanet fick jag av min väninna Anna (har många fina Annor i mitt liv :) på glöggmyset i söndags. Hon har helt enkelt tagit en stålgalge. En sådan man får från kemtvätten, böjt till, och sedan klätt med mossa. Kroken blir ju helt enkelt en gratis funktion, en hängare.
X
Smart och fiiiint! Tack Anna! Nu hänger den på vår Frid & Balans plats i vardagsrummet och förgyller tillvaron.
X
Kram
Jannice

onsdag 25 november 2009

In touch with Feng Shui

Hej på er! Tänkte tipsa er om ytterligare en Feng Shui blogg. Det är en av tjejerna som jag läste min Feng Shui utbildning med, Louise som har startat eget företag och bloggar numera om Feng Shui på In touch with Feng Shui. En tjej som är som jag, civilekonom i grund och botten, men som numera fascineras av Feng Shuins möjligheter. Louise skriver utförligt om Feng Shuin och dess verktyg. Klicka HÄR för att komma vidare till hennes fina sida. Idag skriver hon om konsten att hänga tavlor. Vem behöver inte lära sig mer om det?
X
Trevlig läsning! Nu ska jag iväg och yoga!
X
So long!
Jannice

Förändra med små medel

Idag vill jag visa er vad man kan göra med små medel. När jag kom till kund så hade de en toalett som andades offentlig miljö och var mycket trist. Det här bruna kaklet tillsammans med en gulaktig korkmatta på golvet, plåtställ med pappservetter, samt trådkorg i vitt.
X
Det som kunden såg som ett problem (kaklet) beslutade jag mig för att utgå ifrån och med enkla medel förhöja:
  1. Jag valde ett vackert mörkbrunt klinkergolv.
  2. Lyxiga tvål och handkräm från Savon de Marseille.
  3. Handduk från GANT och doftljus från Ikea.
  4. Jag försökte hålla tonen med känsla av "Zen".
  5. Genom att använda rostfritt och enhetligt material på toarullshållare, toaborste och pedalhink stramade jag upp känslan och moderniserade inredningen.
  6. En orkidé fick ge träelement åt rummet (som ofta saknas på toaletter) samt att den rödcerisa färgen på blomman som ger eld, räcker.
  7. Obs, idag finns det vackra siden orikéer. Välj hellre en sådan än ingen alls. Trä ger så mycket åt ett badrum. Du kan också välja randiga handdukar. Randigt är trä, eller grön färg på dem - färgen är trä. Men en blomma ger också yin, som det annars är mycket lätt att man saknar i ett badrum.
  8. Har man inte råd eller möjlighet att byta klinker på golvet, hade man kunnat köpa teakplattor (som man kan ha på balkongerna) det hade också gett samma känsla.
Voliá! Jag blev supernöjd! Feng Shui mässigt är det balans i inredningen och en modernisering av en annars gammal toalett för liten peng!
X
Vet ni vem som snart kommer hit!? Purple area Susann och Room by Sofie - Sofie! Vi träffades ju på bloggträffen Formforum och idag ska de komma hit på fika och sedan ska jag ta dem runt på studiebesök i Helsingborg. Ja ni må tro det blir inredningsaffärer ;)
X
Kram
Jannice

måndag 23 november 2009

Byggfast Detaljer

Jajemän, visst blev glöggmyset igår trevligt. Vi hade fullt hus från 15 till 21. Och jag får erkänna att julstämningen börjat infinna sig. Jag kommer ladda upp lite bilder så fort jag får tid. Ni får kika på ytterligare bilder från Byggfast jobbet jag gjorde så länge. Måste iväg till en kund nu. Ska hjälpa henne med belysning i vardagsrum, men även i hennes salong. Kul!
  1. Så klart soterade jag deras böcker i hallen efter färg enligt sann Feng Shui lära. De har hållt det så sedan september, så det verkar gå fint för grabbarna. Pendeln från Ikea blir en fokuspunkt i hallen och det ger betydligt mer effekt när böckerna fungerar som färgstilleben.
  2. Byggfastskylten gjorde jag med hjälp av ett tryckeri. Den är 3 x 1,5 meter. Direkt frontade på företagets "Powerwall" (det första man ser när man kommer in på företaget). Alltid belyst! Man ska vara stolt över sitt företag! Och nej, inga mattor med logotypen på. Vad förmedlar det? Bildligt talat trampar man och torkar av sig smutsen på företaget.
  3. Designklassiker möter ikea. Trädet från Swedese i kapprummet, tillsammans med en ikeapall.
  4. Sista bilden behöver ingen närmare förklaring va?? Var ju tvungen att sätta min signatur på arbetet ;)
Hoppas ni får en fin start på veckan. Jag och maken började med en duktig försovning imorse. Vi vaknade kl 09:10!!!! Det tar på krafterna att baka ;)
X
Kram på er!
Jannice

Lampa Red Light

Mamma och pappa har investerat i en lampa i sin hörna i biblioteket. Lampan Red Light från Designtorget är lika snygg ensam som i en klunga upphängd på olika höjd. Inspirerad av lamporna på kinesiska marknadsplatser. Priset är verkligen överkomligt, 375 kr.
X

Tavlan är ett fotografi från Kjell Israelsson, Vetlanda. Ser ni att de vackra strängarna finns i både bilden, gitarren och stringhyllan.
X
Bra balans mellan yin, yang och elementen. Den röda lampan ger eld, även när den inte är tänd då den har en härlig röd färg. Hade de gröna böckerna försvunnit, hade det saknats något. Vad??
X
Lampan gör också att chi (energin) får ett bättre flöde i hörnan och gör platsen mer trivsam.
X
Kram
Jannice

lördag 21 november 2009

Tända ljus o bakdag

Hur är er lördag där hemma? Här ska det bli en bakdag med maken. Hans idé faktiskt. Tror han får sköta det där så dekorerar jag lite adventsmysigt här hemma. Jaja, kanske jag rullar Mozartkulor, det är jag bra på :)
X
Den här ljusstaken, blev jag kär i så fort jag såg den på Ikea. Vilket formspråk! Passar i alla hem och alla stilar. Finns även i svart. Pris 59:-
X
Det lilla fatet kan man förändra i all oändlighet.
X
Till höstdukningen dekorera med kastanjer, till jul lägg i små röda äpplen och till den romantiska dukningen i vitt, dekorera med murgröna. Just nu min favorit på bordet här hemma!
X
Trevlig lördag!
X
Kram
Jannice

torsdag 19 november 2009

A-ha.. vilken konst!

Men gode tid. Gick in på Frida Berglunds blogg Trendenser där hon hade gjort ett inlägg om denna gudomliga konst. Ååååå.... jag är kär!!! Fantastiskt så vackra tavlor. Hade passat perfekt här hemma. Det är den Norska bandmedlemen i A-ha, Magne Furuholmen som också har en karriär som konstnär.
X
Just nu ställer han ut sina alster på Paul Stolper i London. Totalt omfattas utställningen av 30 grafiska blad.
X
Det här måste jag gå till botten med ;)
X
Kram
Jannice

onsdag 18 november 2009

Vet ni vart jag är?

Jag och Anna Inreder är just nu på årets medlemsträff med nätverket Göran. I år är det lite speciellt eftersom det är tio år sedan Göran startade. Vi lyssnar på Amelia Adamo och dessutom förgylls vår dag med talar och driftiga kvinnor, som Therese Albrechtson (Europas bästa unga entreprenör), Malin Sölving (grundare av designföretaget MarMalaid) och Birthe Wallin (direktör på Stadsmissionen) för att nämna några.
XX
Tentaklerna är förstås ut, för att behaga er, mina bloggläsare.
X
Förresten vet ni varför nätverket heter Göran? En av medlemmarna i nätverket, Petra Vegelius från Saturnus, läste 1999 i DI att det fanns fler män på VD-position i Sverige som hette Göran än det fanns kvinnor överhuvudtaget på denna post. Detta var anledning nog att döpa nätverket till GÖRAN. Hehe...
X
Åter till föreläsningen!
Jannice

I vårt kök



När maken och jag var på dop i Stockholm för en tid sendan, blev det naturligtvis :) en vända till
Svenskt
tenn.

Vi har haft trista plastbrickor som knappt bär en kopp te längre så vi var helt överens om att investera i nya. Det blev varsin kaffebricka till maken och mig i Svenskt tenn klassikern med svartvita elefanter. De gamla - självklart åkte de ut omgående. Två in, två ut. Det gör väl också ni där hemma?? ;)

Dessa godbitar är bara sååå fina, och ger vattenelement åt den "jordiga" tegelväggen. Den vita Cult Design pumpen, och de vita burkarna tillhör metallelementet. Växten i fönstret är trä, och blommorna i växten samt diskborsten eld.

Lätt som en plätt ;)

Kram Jannice


tisdag 17 november 2009

Byggfast Lounge

Vi fortsätter väl och kikar på mitt jobb hos Byggfast. Idag tänkte jag visa er deras lounge alternativ väntrum. Ett långsmalt rum, med ganska så stort fönster. Jag stoppade chiflödet med den runda lampan Maskros från Ikea. Och breddade och lugnade rummet med den svartvitrandiga mattan, också den från Ikea.
X
Möblerna hade företaget i ett källarutrymme och är danska. Syns nästan. Jag tycker de är urläckra och det var synd och skam att de inte användes!
X
Mattan binder ihop loungen med övrig inredningen genom det grafiska mönstret. Tidningsstället på väggen heter Vågspel och är köpt på Kinnarps.
X
Till vänster ska det till och bli en skrytvägg ;) med läckra kontrastrika bilder på deras stora projekt, deras vision samt en platt tv där aktuella ämnen kan snurra.
X
Kram
Jannice

Snyggt i fönstrena

Något som jag tycker saknas, både i bloggvärlden, i tidningar och i inredningsböcker är; Hur får man till det i fönstrena? Att skapa något vackert och göra det intressant i fönstrena tycker jag är enormt viktigt. Men det verkar som om det glömts bort?
X
Mina tips är:
  • Skippa upprepningar! Det gör lätt att det blir tråkigt och ointressant. Alltså lampa växt, lampa växt, lampa växt.
  • Inred för din egen trivsel, inte för grannarna och flanörerna utanför huset.
  • Bilda personliga stilleben genom att blanda högt mot lågt. Runt mot kantigt. Rufft mot blankt. Alla dessa element hjälper till att skapa stämning i dina fönster.
  • Tänk också på att utsikten blir en bakgrund till ditt stilleben. I detta fall de underbara höstlöven mot det svarta och den cerisa blomman - magiskt.
Bilden är tagen hemma hos mor och far. Mamsen är en hejare på att fixa snygga fönster. She's got the magic touch!

måndag 16 november 2009

Byggfast Kök

Lovade ju och visa er bilder från ett stort jobb jag har gjort under hösten.
X
Vi tar väl det i omgångar och börjar med några bilder från byggföretagets kök. Visst valde vi tillsammans det grafiska alternativet som jag tycker passar perfekt, då det harmonierar fint med deras logotyp och kärnvärden.
X
Bordet är Ikeas Norden och stolarna är de snygga Norvald också från det stora företaget, liksom lampan och "Moraklockan" i bakgrunden. Muggarna har jag köpt på Bolagret och brickan i designbutiken på Dunkers kulturhus i Helsingborg. På golvet valde jag kakel i grå sten 30 x 60 cm och grå filtmatta. Väggarna fick Nordsjö vit, samt en grå fondvägg som omsluter köksdelen och personalens matplats.
X
Kram
Jannice


Satio

Godmorgon på er och välkomna till en ny vecka! På mitt bord denna morgon ligger den här godingen. Jajemän, en sprillans ny Sony Ericsson Satio!! Här ska bloggas! Nu kommer jag kunna ta er med på kundbesök och annat skoj som händer.
X
Det är ofta jag tänkt att jag skulle vilja kunna mobilblogga när jag hittar fina saker ute i butikerna eller är iväg på uppdrag, men jag har inte haft möjligheten! Nu blir det ändring på det!
X
Inte trodde väl jag att jag skulle gå igång så på en teknikpryl. Men vilken mobil, vilken kamera (myyycket viktigt - 12.1 megapixlar) och så klart alla andra finesser. Ja - det går och ringa på den också *skratt*. Sen att den är bordeaux färgad gör ju ingenting heller. Hehe.. Tillbaka till instruktionsboken!
X
Kram på er!
Jannice

söndag 15 november 2009

Snälla Bemz

De här vackra blommorna hade Åsa Langefors och Monika Norrby med sig när de var här och tog bilder för Plaza interiörs räkning. Bilden har jag tagit i mitt kontor.
X

Snälla Bemz, kan ni inte börja sy överdrag till denna Ikea fåtölj?? Jag behöver en ny klädsel, och jag gillar verkligen den här sittmöbeln. Någon mer som har den där ute i landet och vet vad den heter??
X
Kram
Jannice

lördag 14 november 2009

Tema Sydafrika

För er som läst min blogg ett tag, vet att vi (mamma, pappa, bror med fru, jag och Jonas) har temafester 3 ggr om året.
X
Sist vi hade fest hade vi temat Abba, med 3 ombyten under kvällen, och 3 olika dukningar. Haha! Tidigare har det varit Dallas, Indien, Charter Grekland etc.
X
Idag är det mamma och pappa som bjudit in till savannen och Sydafrika. Ska bli superkul! Ni kan tro det fixas och fejas med utstyrseln här hemma :)
XX
Så vad passar bättre än att visa lite afrikansk inspiration här på bloggen, en dag som denna?! Kamelo finns i Stockholm och har satsat på Sydafrikansk design. Kika gärna in på deras sida. Otroligt vackra saker. Här finns allt ifrån smycken, sjalar, plädar till mina favoriter - Lampskärmarna! Skulle vilja ha en i vårt sovrum!! Klockrent!!
X
Kram och trevlig lördag!
Jannice

fredag 13 november 2009

Önskeprylen shoppad

Ny skål på soffbordet var det här ja. Sa ju för lite sen att när man är och föreläser hos Marita så åker man alltid hem med något nyshoppat.
X
Den här skålen trodde jag var TineK men det visade sig vara en skål direkt från sydligare breddgrader. Köpte den bums då jag länge sucktat efter en sådan här goding. Ni kan tro det blir godis i den ikväll ;) Och JA, visst blir det Idol!! I love it!!
X
Kram


torsdag 12 november 2009

Sött möter glam

Skulle vilja bjuda er på en härlig bild som har inspirerat mig till inredningen i vårt sovrum. Bilden är från H&M Home som nu kommit ut med en ny katalog. Har ni beställt något??
X
Som många av er redan vet så har vi ju överkastet som ni ser på bilden. Jag är supernöjd med det, och det är just så fint med lite bruna detaljer till.
X
Nu kikar jag på påslakan. Blev allt lite sugen på det i leopard. Lite 80-tal möter LA glamour ;)
X
Kram
Jannice

onsdag 11 november 2009

Byggfast

Idag är jag hos en kund som inviger sina nya lokaler som jag fått förmånen att inreda från grunden. Allt ifrån val av golv, till väggfärg och kakel. Tänkte visa er hur mina moodboards såg ut när jag "pitchade" på uppdraget.

X
Jag gav Byggfast två förslag då de redan hade de danska möblerna till vänster på bild 1, så jag ville visa dem lite olika alternativ.

X
Vilken tror ni att de valde? Det "danska" eller det "grafiska" alternativet? Vilken stil skulle du valt utifrån ett byggföretags perspektiv?
X
Kram
Jannice

måndag 9 november 2009

10 minuter

Samla på dig en massa ljus så här års. Ju fler desto maffigare!! Ett fat på bordet med ljus som går ton i ton som på den här bilden (Granit) är fantastiskt vackert, och ger eldlelement åt inredningen som vi behöver så här års.
X
Veckans välbefinnande tips!
Gå upp lite tidigare på morgonen. Innan man, barn och andra vaknat där hemma. Tänd ljus, sätt dig ner i den goaste fåtöljen och välj något gott att dricka. Sitt bara ner i 10 minuter och lyssna på tystnaden.
X
Kram

Prickigt

Godmorgon måndag! Hur har ni det där ute i landet? Jag är fortfarande på bloggträffen i Göteborg och har det underbart roligt! Självklart tar jag massa kort för att visa här på bloggen när jag är tillbaka.
X
Idag ska vi till Boråstapeter och få massa inspiration. Senare blir det besök på Brand Design Center ;)
X
Vårt sovrum fortsätter få lite kompletteringar. Det här lite grövre prickiga tyget köpte jag på Stoff o Stil i Malmö. Den gamla stolen fick nytt liv i sin hörna och tyget gav kontrast till sovrummet. Jag hämtade även hem det 3:e "pinget" av den bruna färgen i rummet.
X
Önskar er en trevlig måndag! Förresten senare idag kommer det en må bra uppgift till er alla här på bloggen. Håll utkik!
X
Kram Jannice



söndag 8 november 2009

Bloggträff Formforum

"Sveriges främsta inredningsbloggare är inbjudna på bloggträff i Göteborg. Och du är en av dom."
X
Det här mejlet kom förra veckan, och hur glad blir man inte av en sådan inbjudan!!?? Sista höjdpunkten som jag lovade redovisa här på bloggen i veckan.
X
Idag åker jag och ett 20-tal andra bloggare till Göteborg för bloggträffen FormForum. Det ska bli trendseminarie, besök hos Cult design, Boråstapeter och mycket annat matnyttigt för inredningstokiga. Anordnare är Stefan Nilsson på Trendgruppen, Frida med bloggen Trendenser och Milk kommunikationsbyrå.
X
Inte nog med det. Hotellet vi kommer bo på är Avalon hotell, det enda Feng Shui certifierade hotellet i Sverige (det är mina lärare som inrett det :) Ni kan tro jag kommer trivas och sova gott, inga currykors där inte ;) hehe!! Och så delar jag rum med room by Sofie som ni nog alla känner till vid det här laget. Annars kika in på hennes kreativa och inspirerande blogg HÄR.
X
Jag är så glad att jag fått möjligheten till detta, ska bli så roligt!! Naturligtvis är kameran med så ni kommer få rapporter i veckan som kommer, var så säkra!
X
Kram på er och fortsatt trevlig söndag!!

Farsdag

Jag passade på att fira farsdag redan igår. Eftersom jag inte kan idag *fniss* (mer om det senare). Men jag vill ändå bjuda världens bästa pappa på den godaste chokladtårtan en dag som denna *puss på dig pappa* X
X
Hoppas ni får en fin dag där ute alla andra som ska fira och firas!
X
Kram på er & godmorgon!




lördag 7 november 2009

Färg sätter stilen

Tack alla söta ni för era gulliga kommentarer rörande Metro Bostad reportaget. Personliga mejl och fina inlägg. Tusen tack, de värmer! Jag hoppas jag kan inspirera en och annan att följa sina drömmar, trots livets alla motgångar.
X
Idag tänkte jag bjuda på lite information om hur färgen kan sätta stilen i inredningen. För visste du att styrkan på färgen kan avgör vilken stil det blir på rummet och inredningen? En kort checklista:
  • Modernt: starka färger rött, svart, vitt
  • Neutrala; framhäva detaljern istället för färgen
  • Provance; ockra gult, grönt och smutsig röda toner
  • Gustavianskt; inspirerat av rokoko och nyklassecism från Frankrike. Enklare och renare färg, exempelvis ljusgrått, ljusblått etc.
  • Gammal Hollywoodstil; pompöst, inga färger, stora svulstiga former
  • Marockanskt, även kallat nordafrikanskt; Turkost, cerise, brunt, guld, silver, mycket accentfärger och arbeta gärna med dem ton i ton, eller som komplementsfärg.
  • New England; Rött, blått, vitt, mörkt träslag
Bilden har jag lånat från Sköna hem. Mycket mönster men ändå smakfullt då den röda tråden är - just det; den röda färgen :)
a
Kram

Vilken vecka!

X
Jag sa ju att det var 3 inredningshöjdpunkter denna vecka. Det kommer bli 4:a!! För igår fick jag reda på att jag är en av Inredningsbloggarna. Roligt som bara den!! Det är Ola Mattisson 7 billion som är ansvarig utgivare och som har samlat en av Sveriges bästa ;) bloggare på en och samma sajt!!
X
Kika gärna in på inredningsbloggarnas sida HÄR, det finns 16 bloggar att inspireras av för dig med stort inredningsintresse.
X
Du vet väl att det även finns en motsvarighet när det gäller mode och kläder, som Frida Fahrman tillsammans med web- och kommmunikationsbyrån 7 billion har samlat sina favoritbloggare under ett och samma tak. Den sidan hittar du HÄR.
X
Kram

fredag 6 november 2009

Metro Bostad - idag!!!

Jihoooo då var det dags för nr 2 av veckans höjdpunkter!! Idag är vårt hem med i METRO BOSTAD som kommer ut i södra Skåne. För dig som vill veta mer om mig och kika på vårt hem, kan du läsa hela reportaget HÄR!
X
Idag är Plaza Interiör här hemma och tar bilder för ett kommande reportage, så morsning korsning, back to work!
X
Kram
Related Posts with Thumbnails