måndag 19 januari 2009

Trivsamt

I mitt arbetsrum har det flyttats, fixat och fejats en hel del innan jag blivit nöjd. Känner ni igen det? Vissa rum blir bara inte bra. Det första jag upptäckte var att jag satt helt fel. Ingen uppsikt över rummet och dörren. Sedan saknades det ljus. Belysning kan göra underverk i vilken inredning som helst och får liksom "fart" på rummet samtidigt som det ger en ombonad känsla.
X
Nu har jag placerat skrivbordet i min bästa riktning, med trevlig utsikt över takåsarna och uppsikt över dörren vilket skapar trygghet. Haha, maken brukar komma fram och skämta om att han vill anmäla sig i sekretariatet, haha... han tycker skrivbordet är roligt placerat. Förmodligen för att det står mitt i rummet ;) Ett tips, gå ifrån att möblera längs med väggarna. Det skapar ofta oanade, kreativa och lyckade lösningar.
X
Japp, ordning på skrivbordet skapar mer tid över till jobb. Knepet för att behålla ordning och struktur är att skapa ett sorteringssystem som passar en själv.



Gör sorterandet till en rutin. En vanlig orsak till stökiga skrivbord är en rädsla för att göra sig av med papper och prylar som man tror sig ha användning för sedan.
x
Nej då, självklart har jag inte glömt tävlingen!! Först och främst, jag säger det igen. Vilken uppslutning!! Makalöst!! Önskar som sagt att jag kunde ge er alla ett varsitt fårskinn. Tur jag använder slumpgeneratorn, hade varit lite jobbigt att sitta och skriva över 450 lappar ;) Jag har iaf lästa alla kommentarer och mail (!!!) och det är så roligt att höra allt positivt och fint. Det värmer.

Och nu, *trumvirvel* det vinnande numret är ........... 353 !! Vinnaren är Heidi med bloggen Vitt som socker. Grattis kära du. Maila mig din adress så skickar jag fårskinnet till dig! Tack alla andra som varit med. Självklart får vi köra fler sådana här tävlingar fram över, verkar vara uppskattat :) Önskar er en fin dag! Kram






29 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Ahh... attans också att jag inte vann. Men stort grattis till vinnaren!

Har också städat i min lilla datorhörna faktiskt. Där är inte för mycket "tjafs" längre. Men sitter i en lite skrubb inträngd i hörnet. Trivs ändå förhållandevis bra här för det känns som om det är min alldeles lilla "egna" skrubb *ler*

Ha en bra vecka!

Kram Jenny

Anonym sa...

Jag håller helt med om placering av skrivbord. Jag har också mitt skrivbord mitt i rummet, riktad mot dörren och in mot huset - istället för att stirra in i en ickeenergigivande vägg :) Kul att läsa tankarna kring ditt rum!

johanna sa...

å skit oxå=)))Ja ja jag håller tummarna igen vid nästa tävling=)
Vad fint ditt arb rum är!
Kraaaam

rosenskära sa...

Ordning och reda mår man bra av. Gillar ert vackra brädgolv skarpt...

Lena

Anonym sa...

Hej! Kom och var med i tävlingen hos mig! =) //Linda

Bitte sa...

Grattis till vinnaren! :-)

Jag tog till mig tipsen om arbetsrum, just arbetsrummet är en bedrövlig hörna av mitt hem... :-).

Kram
Beatrice

Unknown sa...

attans.. ;) Stort grattis till vinnaren.
Tack för tipset om www.addfengshui.se verkligen snällt av dig. Just nu ligger det nog bäst till faktiskt.

Ha en trevlig start på veckan
kram Maria

Monica sa...

Hej !!!
Grattis till vinnaren.....!!!!
Och åh,vad fina bilder.......
Harmoniskt och lugnt.....vackert....
Kram,
Monica i Rom

Millas hem sa...

Precis som du säger, vi kan påverka vår vardag mycket!

Fin sida du har!/ Camilla

Lisa Marklund sa...

Ett stort grattis till vinnaren :-)
Ser att du också har en vit dator - jag gillar vit elektronik är så trött på alla svarta tråkiga tv-apparater, stereoanläggningar och datorer. Mycket vackrare med vitt
Så fint ditt arbetsrum blev, behagligt.
Ha en fin dag idag och tack för alla fina tips du ger oss.
//Lisa

Må Gott sa...

Grattis till vinnaren! Jag hänger med nästa gång och hoppas på min tur då. :-)

Fint arbetsrummet blev. Har ett pyttepyttepyttelitet arbetsrum som mest fungerar som skräp- och förvaringsrum just nu. Suck! Man gruvar sig verkligen för att börja ta tag i eländet, mest för att det inte finns plats för de grejerna som står där nu. Ont om förvaringsutrymmen är det gott om, om man säger så...

Må gott!
Kram Anette

Anonym sa...

Vilket snyggt och fräscht arbetsrum du har! Fast är inte stolen lite obekväm...? Om det vore jag skulle jag säkert skylla på den och komma på tusen anledningar till varför jag behövde ta raster och hitta på annat... hi hi!

Anonym sa...

Hej
Jag går utbildningen hos Add Feng Shui nu. Jag har också jobbat en del med mitt arbetsrum. Just nu är det kaos på skrivbordet eftersom det snart är kurs igen. Mycket papper som skall gås igenom och läxor som skall göras.
Ha det så bra.......Mia

Svenska inredningsbloggar sa...

Jag tycker Feng Shui är en underbara lära. Vart har du pluggat och hur lång tid tog det? Jag har säkert 7-8 böcker i ämnet och skulle GÄRNA lära mig mer!

Kram Veronica

Hemmalycka sa...

GRATTIS till the winner.
Kram Åsa

Från koja till slott sa...

Grattis till vinnaren Heidi!! Synd att man inte vann, men kommer säkert fler chanser! =)

Fint arb. rum förresten!

KRAM Pernilla

Hanna sa...

Shiit oxå :(
Men jag vann hos Jessica :)

Grattis till vinnaren!!

Ha d gott!
Kram Hanna

Unknown sa...

Stort grattis til vinnaren av fårskinnet!!

Jag älskar att röja och slänga, min maken sparar MASSOR av lappar, kuvert mm. Det är så man kan bli tokig ibland:)

Tack för tipsen man får, kram Pia

Service Care sa...

ljust och fint känns skönt i gråvintern...

Unknown sa...

Stort grattis till vinnaren. Vilken supermysig arbetsplats du har skapat dig.
Kram

prickig design sa...

Hej, hamnade här av en slump... Det blir inte slumpen som avgör att jag kommer att titta hit fler gånger! :o) Vilken underbar blogg du har. Kommer garanterat att följa din "skola". Vilket härligt arbetsrum håller själv på att försöka få till mitt. Har alltid för mycket grejor framme, riktigt jobbigt. Det tar ju sådan tid innan man kan börja med det man skulle göra när man måste leta efter arbetsyta.
/

Anonym sa...

Hej min vän! Kul att läsa Feng shui skola! :)Jag kan aldrig få nog att läsa om det, det finns alltid nya saker att lära sig :) Känner igen det där med rum som man får jobba med för att trivas i ;) Ert kontor ser dock jättefint ut! Ha en toppenbra tisdag! Stor KRAM!!

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

n o r d i n g å r d e n sa...

Fräscht, modernt, snyggt. Och vilket vackert fat du fyndade nedan, och så Bosse som lägger sig i det, så himla gulligt, typiskt katter... Superfina foton! Mari.

Malin sa...

Superduperfint arbetrum, verkligen! Gillar din stil!

Kram

nilan sa...

Mycket fint, tack för tipsen! Jag har ett jättefint skrivbord med snygg baksida som jag gärna VILL ställa mitt i rummet, men tyvärr behöver datorn kontakt med väggen...så nu sitter jag här och glor in i väggen ;-). Grattis till vinnaren!
Kram!

Fröken Eko sa...

Grattis till vinnaren och tack för tävlingen med lite medföljande "vardags-spänning"!

Tipset att inte möblera allt uppefter väggarna låter bra. Ska såsmåningom få börja inreda mitt eget arbetsrum och lägger tipset bakom örat ;)

Monica sa...

hej !!!
tack för färgtipset och tack för "komm.tipset".......jag ska kolla upp detta.....
Kram, Monica i Rom

Monica sa...

hej !!!
tack för färgtipset och tack för "komm.tipset".......jag ska kolla upp detta.....
Kram, Monica i Rom

ak/cancan sa...

Härligt arbetsrum,ljust och utan att kännas varesig för mycket eller för lite accessoarer. Stolen är toppen eller hur...har samma i mitt kök.

Related Posts with Thumbnails