tisdag 30 juni 2009

Hembakat

Jovisst har vi blivit med 3 barn!! Det är Jonas brors barn som är på besök här hemma. Ena riktiga sötnosar som inte bara lyser med sin charm, det är också de som står för det hembakade här hemma. Dessa fina presenter hade de med sig när de kom till oss. Tänk så himla glad man blir när man får ätbara presenter. Känns urlyxigt! Glöm inte det när ni har presentångest när ni ska gå på någon bjudning i sommar.
X
Haha, så nu kan jag agera bullmamma, genom att bara späda saften och packa ner bondkakorna, ta fram picknick korgen och en vacker duk och gå ner till stranden. Idylliskt :)

Här ser ni en stolt konditor i klänning från Polarn O. Pyret. Anna låter hälsa att den finns även i rosa, röd och gul. Men hon tyckte hon var finare i denna. Och vem kan säga emot! Sötnos!
X
Presenterna bestod av både hemmagjord müsli, citrondricka och bondkakor. Hållbart och miljövänligt att återanvända Fantaflaskan, som för övrigt har en underbart vacker form. Plåtlådan och glasburken är från IKEA.
X
3 barn hemma och det har knappt märkts?! Idag har Jonas och jag fått massage och kli på ryggen under hela Allsång på Skansen. Är alla barn så här väluppfostrade och söta. Isf vill jag ha 5 :)
X
Kram

8 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Hihi, vad mysigt ni har det! Söt bagerska! :-)

kram Mia

Hannahs Bod sa...

färg&form det är ljuvligt det och precis vad mitt lilla företag heter. Massor av vackra bilder hos dig Må gott //Hannah

Guldkant På Livet sa...

Vilka gulliga barn med härliga kakburkar, sommarlycka! Mari.

Lilla Huset sa...

Hälsa henne att hon är riktigt söt i sin klänning! Kram Merja

Pillargontanten sa...

Andras barn, är så väluppfostrade och härlliga, när inte föräldrarna är med :O)
Nej då skoja bara.... Jag tror de blir som man gör dem. Lär dem hur de ska uppföra sig, de kommer att göra tvärtemot, för att testa och prova sig fram, men innerst inne vet de hur man uppför sig, och den sidan visar de när de är "borta" vilket är tur :O)
Mysigt verkar ni ha det i alla fall :O)

Grodmamman sa...

Tyvärr är ju inte alla barn så ljuvliga jämt, men för det mesta!:)
Smart present ni fick också!
Kram

Sara sa...

Tihi, min är då rakt inte sån, men de blir kanske med åren? Söt tjej i alla fall, och fina bilder :) Ha det gott i sommarvärmen, kram Sara

Creations by Lisa sa...

Men gud så mysigt :-) jag tar också en hög såna gulliga barn *fniss*
Något mystiskt på bild nr två....tyckte jag skymtade en kattkung som sprang över bordet ;-)
Kram i sommarvärmen - Lisa

Related Posts with Thumbnails