tisdag 3 mars 2009

Frågor

Idag vill jag skriva några rader om alla mail jag får. Det är verkligen jätteroligt att så många är intresserade och skriver in frågor till mig, men jag måste bara få tala om att detta är mitt jobb och jag ska leva på det. Jag kan bara ge allmänna råd på bloggen. Jag har massor att göra just nu så jag måste prioritera mina kunder.
XX
Som sagt, jag är evigt glad för att ni tittar in här, för att ni tycker det jag skriver är intressant, och för att ni förlitar er på mina kunskaper, men när det ramlar in massor mail dagligen om frågor på inredningstips, möblering och Feng Shui har jag ingen möjlighet att hinna med.X
Hoppas ni förstår!X
X
X
X
X
Korgar och bild från TineK. Korgar är verkligen en kanonpryl till hemmet. Bra förvaring, samtidigt som de ger värme och jordar en ljus inredning. Vackert och stilfullt!
X
Kram
10 kommentarer:

rosenskära sa...

Helt ärligt Jannice, det tror jag alla förstår - egentligen! Men du vet, ger vi någon lillfingret så tar de ofta handen!

Sälj din kunskap dyrt!

Creations by Lisa sa...

Det är ju en dröm att kunna jobba och leva på sitt intresse och självklart måste man ta betalt för sina tjänster, fattas bara annat.
Kram på dig //Lisa

Tulipa sa...

Klart att du inte kan ge en massa privta råd om folks hem...
Det har nog alla förståelse för!!

Kram mariette

Hem och Lycka sa...

Jag är övertygad om att 99 % förstår men sen finns det den där enstaka procenten kvar som man inte kan göra så mycket åt. Klart du ska ta betalt - det är ju ditt jobb och din tid!

Underbara korgar och jag blir förtjust i den söta lampan..

kram

Madeleine K sa...

Så klart du inte kan svara på allt! Jag är så glad att jag hittat till din blogg och får prenumerera på inspirerande inlägg, det är guld värt.

Kram till dig!

Vårt lilla hem sa...

Det är klart vi förstår!! Jag har också ett jobb där många frågar mig privat på "fritiden" om saker och visst vill man gärna hjälpa till men det är inte alltid så lätt. Så jag förstår :)

Fint det är med korgar! Jag skulle kunna ha dem överallt!

Kram, Jenny

nilla sa...

skulle du inte kunna tipsa om bra böcker, tidningar och andra hemsidor som handlar om feng shui? då kan de som vill ha mera konkreta tips börja leta där.

Syster Blå sa...

Kan förstå att du blir mailbombad! Du skriver på ett så öppet och välkommande enkelt sätt som gör att man blir väldigt inspirerad. Dina bilder är väldigt vackra de med.

Jag undrar vilken/vilka utbildning/-ar du gått? Du kanske har skrivit om detta tidigare, men latmasken i mig kom fram igen. :o)
Svara bara om du känner att du har tid...ville ju spara på min men inte stjäla din. :o)

Mitt Måleri sa...

hej
vilken vacker o inspirerande blogg du har =) återkommer gärna...
kram pia

Anonym sa...

Helt rätt! Klart vi förstår! Lät som en riktigt rolig grej du gjorde! Förstår att du kunde vänja dig :) Gör det! Det lär hända igen :) Studierna är inlämnade. Just nu biter jag på naglarna :) Hoppas att jag ska få godkänt. De ska höra av sig framöver när de gått igenom allt. Stor KRAM till dig!!!

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

Related Posts with Thumbnails