söndag 22 mars 2009

Köp stort

Hoppas ni haft en skön helg och känner er utvilade. Nu är det ny vecka igen med allt vad det innebär. Själv har jag lite förberedelser inför nästa veckas kurs hos Marita i A mouse in a house. Ska bli jätteroligt, och det är många som anmält sig!! Om det är någon som är intresserad tror jag det finns någon plats kvar på tisdag. Läs mer här.
X
Jag har sagt det förrut och säger det igen. När det kommer till inredning i fönstrena satsa hellre på något ensamt stort, än massa smått. För lite sedan köpte jag den här underbara murgrönan. Den är riktigt stor och pampig, och ger en fantasisk känsla åt rummet. Jag tycker så mycket om den friska gröna färgen som murgrönan ger. Den runda formen ger ett vänligt intryck.
X
För att slippa spinn på din murgröna, spraya den 1 gång i veckan med vatten. Och placera den inte direkt i värmedraget från elementet.

Önskar er en fin start på veckan!

Kram

9 kommentarer:

Snickaregården sa...

Så snyggt med murgrönan. Den är verkligen pampig där den står i ensamt majestät. Kanske ska börja rensa ut några blommor och plantera de som blir kvar i några stora krukor.
hm.. där fick jag ngt nytt att tänka på =)
Ha en trevlig vecka och lycka till med dina kurser.
Kram Maria

Gnistrande snö sa...

Hej,

vi tänker nog lite likadant där för jag gillar inte heller att ha en massa småkrafs i fönstren, jag har också sådana där murgrönor på ring i en del fönster :-)

Önskar dig en riktigt härlig vecka!

Kram
Katarina

Anonym sa...

Ser verkligen fantastiskt ut! Vilken lugn fin färg det är på väggen, får man lov att fråga vad den heter?

fin dag till dig,

Madeleine

rosenskära sa...

Jag sitter nästan alltid och nickar när jag läser dina inlägg, pinsamt men så är det!

Håller helt med dig angående vad man har i fönstren. Tänker lite på svärmor (87 år) med en himlans massa saintpaulor i plastkrukor på udda fat och porslinsfigurer från Kunglig Dansk. Men jag ska absolut inte vara stilpolis, var och en har rätt till sin smak. För mig handlar det nog mycket om att det ska vara lättstädat också!

Kram/L

Anita sa...

Nydelig eføy (som det heter her i Norge. Det gjør seg virkelig med et slikt blikkfang i vinduet! Nydelig stue du har og flotte farger!

Grodmamman sa...

Önskar att jag bodde närmare så att jag kunde gå dina kurser!
Älskar murgröna, men har inte lyckats få dem att överleva hemma hos mig. Kanske skulle prova igen nu när jag fått tips om hur den skall skötas!:)
Tack för tipset om hur man ska ha det i fönstren också!
Kram

Creations by Lisa sa...

Superfint med din stora vackra murgröna,tack för tipset angående skötsel...och arrangemang i fönster. Lättstädat är bäst :-)
Vi ses på tisdag nästa vecka
Kram Lisa

StrandviksVillan sa...

Så fint!
Jag har också en murgröna på båge i köket, hade tidigare två men en gav tyvärr upp.
Nu har jag nyligen "beställt" fönsterbrädor till vardagsrummet av maken att fixa. Där har vi stora fönster så jag fantiserar om två träd på stam :) Får väl se...

Jenny sa...

Jättevackert!! Krukan var helt underbar också :) Tack för tipset om spinn, jag är en som alltid lyckas få det. Ska prova nu :) KRAM!

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

Related Posts with Thumbnails