måndag 20 april 2009

Feng Shui - Trädgård

Ni vet väl att man också kan applicera Feng Shui läran i våra trädgårdar. Vår natur har det i sig, men det är när vi människor styr och ställer som det ibland kan bli obalans. Feng shui strävar efter just - harmoni och balans. I trädgården kan det betyda rundade rabatter som får möta de raka husväggarna, skuggiga partier som kan väga upp soldränkta gräsmattor, höga och låga växter som balanserar varandra och ljusa och mörka färger som bildar kontraster.
X
Vill du bli inspirerad att skapa en vacker, intressant trädgård som inte bara innehåller en gräsmatta?? På torsdag den 23/4 föreläser jag kl 18.30-21Hallandsåsens Växtbutik i Hasslöv (nära Båstad).
X
En urmysig växtbutik, där du hittar ett stort och noga utvalt sortiment av trädgårdsväxter och tillbehör som är både vackra och funktionella. Här finns också visningsplanteringar, inspiration och expertis.
X
Och ni, man måste inte ha en vidsträckt trädgård för att praktisera Feng Shui, man kan till och med göra det på balkongen eller på den lilla uteplatsen. Vore roligt att få träffa er på torsdag, anmälan sker till Växtbutiken.
X
x
X
X
Önskar er en fin start på veckan!
X
Kram

6 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad roligt det hade varit... jag avvaktar lite närmre torsdag och ser hur det går med barnen och mannen. Häromdagen skulle jag springa iväg och titta på Peter Englund som var i Höganäs men tji fick jag - där var biljetterna slut sedan lääääänge :(

Kram Jenny

Gårdsromantik sa...

Så spännade det hade varit att få lyssna på dig!

Nu börjar man ju få lite trädgårdslängtan här uppe också!

Kram Maud

Radhusdrömmar sa...

Synd att jag inte bor närmare, hade varit roligt att gå på.

Ha en bra start på veckan!

Kram
Johanna

S o F sa...

Ja Feng shui-tänket kan verkligen användas på många ställen.

Läste idag i lokaltidningen att det stora sjukhusets akutvårdsavdelningen (här i staden) skulle vara med i ett projekt om bättre (lugnare/mer harmonisk) miljö. Och där skulle en Feng shui-konsult också deltaga.

Spännande - undrar vad de kommer fram till!?

Ha det gott Jannice!

S o F sa...

Hej igen!

Jag har skickat ett mail.

Inredningsgalen sa...

låter spännande, skulle vi behöva - våran innergård o trädgård ser ut som fan rent! Ok nästan som fan! Svårt att hålla blommor o rabatter när man har hund!

Related Posts with Thumbnails