fredag 22 maj 2009

Design i vardagen

Hej på er alla goa läsare. Reportaget på terrassen blev kanon, ja det blev tom två. Jag återkommer om i vilken tidning det hamnar i. Men det blev både frukost och lunch på takterrassen i strålande sol, som iof sig inte är så bra för fotografen. Sovrummet som jag har arbetat med en tid, som ska fotas idag (spännande) - vilken dröööööööm det blev!!! Sa till min man, jag vill också ha det så i vårt sovrum! Hans svar var: - Men Jannice, jag hade hoppats på att ditt arbete som inredare skulle göra att vi slapp utlopp för ditt inrednings intresse här hemma :) Jojo, tror han ja.*fniss*. Iaf det blir mitt första reportage tillsammans med en fotograf som ska säljas till en tidning. Lovar att återkomma även här om i vilken tidning det hamnar. Men tänk vad man kan göra med små medel, lite tyg och Feng Shui kunskap, hehe!
XX
Är det inte härligt med god design som förgyller vardagen?! De här papprena har Edet tagit fram tillsammans med Frida Berglund Husmusen och 10-gruppen. Mönstret är det berömda Treviso och Sticks från formgivarna Birgitta Hahn och Ingela Håkansson.

Tänk, vilket härligt sätt att få in lite kvalitetsdesign i köket eller badrummet!!
Önskar er en trevlig helg!
X
Kram

11 kommentarer:

Jes/Vita villa vila sa...

Heeej Jannice-vännen!!!

Å vad mycket spännande du har för dig - ser verkligen fram emot att höra vilka tidningar allt kommer i! Med din kunskap & säkra stilkänsla så vet jag att det kommer bli perfekt :) Så himla roligt!!!

Hoppas du njuter av en underbar helg!

Kramar Jes ♥

Hemma hos Razzel sa...

Så skönt att se att det finns fler som bryr sig om hur papperet ser ut! Känner mig lite fjantig men skulle aldrig kunna tänka mig att köpa oblekt enkelt papper... ; )

S o F sa...

Gläds med dig i din glädje över det du skapar hemma och hos andra!
Att det känns bra...

Säger bara: Äntligen! när det gäller mönstren du visar på pappersrullarna. Något sådant kommer absolut att hamna hemma hos mig. Jag tycker utbudet på toa/hushållspapper är alldeles för trist.
Frågan är ju bara om det kommer nåt i "mina" färger. ;)

Önskar dig en härlig helg Jannice!

rosenskära sa...

Jag känner mig nästan lite stolt när jag läser om dina uppdrag! Knepigt va?! Det gjorde stor skillnad att få träffa dig, nu har jag ju fått se din passion på riktigt.

Jag är nog en riktig tråkmåns, för jag vill aldrig ha något annat än vitt papper, tror att förklaringen kan finnas i det pappa brukade säga om tapetbårder - fattigmanskonst... Sorry, not for me.

Kram/Lena

Lena

Lilla huset på prärien sa...

Så roligt det låter med dina reportage - de ska jag absolut läsa!! Och så fint papper, tänk så'n massa hon får vara med om den där Frida *ler*

Ha en riktigt skön helg!!

Kram Jenny

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Det verkar jätteroligt att göra reportage. Berätta var de kommer in!

StrandviksVillan sa...

Så spännande det måste vara för dig nu, mycket kul på gång!

Tack snällaste du för hälsningen hos mig om trädgården, jag uppskattar åsikter från dig särskilt mycket ska du veta :)

Ha det underbart i helgen! Kram A-C

Radhusdrömmar sa...

Vad roligt med reportagen, både det hemma hos dig och det som du fixat.
Ska blir kul att se.

Eran terass ser verkligen mysig ut!

Hoppas att helgen blir bra!

Kram Johanna

Creations by Lisa sa...

Ska bli så spännande att få se reportagen sen :-). Hörde att du skulle Feng Shuia hos min syster, DET ska bli spännande att se. Hon ahr haft det jättemysigt där men nu är det något som inte stämmer...du kan säkert få rätt på det :-)
Ha en fin helg - kram Lisa

Anonym sa...

Åååå vad spännande. Väntar med spänning på reportagen...

Jag är otroligt intresserad av att lära mig Feng Shui verkar troligt intressant.

Kram annica

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風

Related Posts with Thumbnails