fredag 15 maj 2009

Försenad äppelblom

Denna bilden tog jag för några veckor sedan. Allt går ju så fort där ute så man hinner inte med! Nu blommar syrenarna och man vill liksom stanna upp naturen lite, och få insupa allt det vackra i lugn och ro.
X
Den här kvisten har iaf fått förgylla mitt arbetsrum. 3 stenar som jag plockat från stranden får göra vasen och blomman sällskap. Skönheten finns i det enkla, eller vad är det man brukar säga :)
X
Idag blir det inte långt inlägg. Ska snart iväg på 2 konsultationer i Laholm. En inomhus och en i en trädgård. Ska bli roligt!!
X
Önskar er den finaste helgen! Tack för att ni kikar in här. På måndag får ni veta vem som vann tävlingen och den fina keramik kronan, sponsrad av Marita i A mouse in a house!
X
Kram på er!


13 kommentarer:

Inspirera Mera sa...

Vad härligt och harmoniskt det ser ut. Kram Sandra

Jenny sa...

Underbar bild! Ha en ljuvlig helg min vän! Stor KRAM

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

S o F sa...

Tack för en vacker och harmonisk bild!

Lycka till med uppdragen och Trevlig Helg!!

FoxensRos sa...

Enkelt och samtidigt väldigt snyggt. :D Önskar dig en bra dag i Laholm det ska va fint där.
*kramas*

Lilla huset på prärien sa...

Hej Jannice!

Vad bestämde du dig angående uteplatsen? Blir det Grythyttan eller? Jag tycker de är de absolut finaste faktiskt och hade jag bara lite pengar över så skulle jag spendera dem på sådana ;)

Fin bild på ditt fönster! Önskar dig en riktigt trevlig helg.

Kram Jenny

Grodmamman sa...

Just nu önskar jag att du kunde komma hit och hjälpa mig göra om hela huset!:) Tala om vad jag ska tänka på och vad jag har gjort rätt. Och så skulle det vara så kul bara att få träffa dig!:)
Ha en bra helg!
Kram

Casa Loda sa...

Ha en fin helg du också! Då har du varit i mina hemtrakter i dag då!
Kram Annika

Proforma sa...

Hej Jannice! Tack för titten hos mig här om dagen! Jag brukar titta in här hos dig så fort du gör ett inlägg (via bloglovin) men har aldrig skrivit något här. Måste säga att det är så avslappnande att titta in här och intressant läsning!
Ha det gott och trevlig helg!
Irene

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Enkelt och vackert.

Creations by Lisa sa...

Äppelblom :-) såå fint. Blev vackert med stenarna. Lycka till på dina uppdrag.
Kramar Lisa

karola sa...

-vilken vacker harmonisk bild.
trevlig helg!

Linn sa...

Ja, ibland känns det som om årstiderna har lite för bråttom. Fast sen inser jag att det troligtvis bara är jag som inte har tagit mig tiden att stanna upp och njuta ordentligt. Foton och minnesanteckningar, som i ditt fina inlägg, får en att reflektera över och "hänga med" i växlingarna i naturen.

Annika sa...

Hej. Härligt att finna din rofyllda blogg. Har gått några Feng Shui kurser, så din blogg blir inspirerande för mig. Jag kommer tillbaka! Kram Annika.

Related Posts with Thumbnails