måndag 15 juni 2009

Korbo

Måndag igen. Maken klarade rundan runt Vättern och jag och svärföräldrarna följde honom från Hjo och framåt. Ja i bil förstås :) Det var verkligen en upplevelse. Men vilken prestation. Man förstår verkligen hur långt och slitit det är när man åkt bredvid. Hua!! 30 miiiil!
X
Idag ligger en lång "att-göra-lista" på bordet. Jag är fortfarande sugen på att ta tag i inredningen här hemma, men det får vänta lite till. I natt har jag tom drömt om kuddar!! Det var Lilla huset på prärien Jenny som satt och sydda en massa kuddar i härliga färger. Jag minns att jag ville ha dem alla, men jag fick bara köpa EN av henne. Hihi.. någon drömtydare där ute som vet vad det innebär :) Bilden är tagen från Sköna Hem.
X
För en tid sedan var jag i Hasslö växtbutik och såg denna underbart snygga Korbo korg. Kan inte släppa den från mitt synfält och det har nu förvandlats till ett habegär. Tänk vad snyggt att ha veden i, tidningar, ja ALLT! Så så fort jag får 1500:- över, så ska det ihandlas en sådan här underbar sak till vardagsrummet.
X
Önskar er en fin start på denna midsommar vecka. Hörde att det inte varit en sådan här kall Juni i vårt avlånga land på 50 år :) Ja ja.. vädret kan vi ändå inte påverka. Det gäller att lägga energi på viktigare saker. Nu blir det kaffe och ta itu med lite arbete.
X
Kram
Jannice

16 kommentarer:

Anonym sa...

Ja de är verkligen underbara, korbokorgarna.

Men du kan köpa en galvaniserad från runt 700:- för den minsta. Det är korgarna i rostfritt syrafast stål som är dyrare.

Jag älskar min galvaniserade till ved och annat snyggt. Och funktionellt.

//Miss Daisy

Lilla huset på prärien sa...

Ha, ha - du är för rolig du Jannice!! Jag som inte ens kan sy *skrattar*. Men de där Korbo-korgarna äääälskar jag också och skulle gärna ha flera stycken. Det är inte helt enkelt då när de kostar 1500 kr... att man inte är miljonär!!

Hur gick det för gubben? Min klarade sitt mål på under 11 timmar och det är han ganska nöjd med. Börjar redan fila på att slå det till nästa år dock *ler*

Kanske ska vi cykla också - så kan vi piska dem bägge två?!

Kram Jenny

Inspirera Mera sa...

Håller med att de korgarna är riktigt fina! Kram Sandra

Mjuka sa...

Verkligen min drömkorg, så grymt snygg!!
kram Malin

rosenskära sa...

Kul att du också gillade sängborden, de blev precis så som jag hsde föreställt mig dem!

Ha en fin midsommar!

Kram/Lena

Philia sa...

Vill också ha en i rostfritt till veden! Sååå snyggt! (dock ej sååå praktiskt kanske ;)

MVH Philia

Maria sa...

Super snygg!!! Är sugen jag med!

tina | pepparochvanilj.se sa...

Ja det är en korg som heter duga...priset motarbetar ett spontan köp tyvärr...men vem vet ;)

K R A M // t i n a

kardemumma sa...

Dom är verkligen ursnygga! Jag brukar kolla in dom på Formex.
vi säljer liknande från Serholt och har du en Village butik i närheten så kan du fynda din till lite bättre pris ;)
Kramar C

Peters Projekt sa...

Hej där söta Feng Shui-Jannice!

Såväl din blogg som ditt anlete utstrålar lugn, harmoni, glädje och inte minst Feng Shui! Besöken blir en behaglig upplevelse tack vare den grafiska formen och färgvalen. Här tillför helt klart mysiga Bosse en hel del ;)

De där korgarna - är de gjorda i rostfritt stål? Priset antyder det ;) Oavsett det så är de riktigt stiliga.

Snyggt jobbat av maken! Hälsa och gratulera. Då är det bara Vasaloppet, Vansbrosimningen och Lidingöloppet kvar för att fullfölja Klassikern.

Stort lycka till med företaget! Tack för besöket - det gladde mig mycket eftersom jag själv inte varit så flitig att lämna avtryck på sistone. Besöker dock flitigt . . .

Ha en varm och behaglig sommar!

Peter

marita blücher sa...

Hej Jannice,
Så glad jag blir över din kommentar på min blogg - tackar, tackar ! De där korbokorgarna är verkligen urläckra, korgen du ser på bilden i mitt senaste inlägg och frågar om är dock inte en sådan, men något liknande i vitpatinerad, stabil metall. Priset är 365:-.
Hoppas att vi snart ses igen.
Varma kramar/
Marita

VITA NYANSER sa...

Vad kul med drömmen, ja, dessa bloggvänner de är med en överallt = ).

Korgen har jag en liknande, den har jag köpt på Village, de har såna till sin butiksinredning. De kostade nog 300-400 kr. Kolla med dem om de vill sälja en till dig. På min blogg kan du se en sån i hallen om du klickar på hall i sidomenyn. Jag har köpt 3 stycken olika där, så om du ber lite snällt så kanske....

Kram L-L

Irene sa...

Tack för Din omtänksamma kommentar hos mig :-)

1500:- för en vedkorg? Ja möjligen om den själv går ut och hämtar veden också ;-)...

Ett hus i vitt sa...

Tack söta snälla för dina fina Feng shui tips! Jag ska definitivt hitta någon fin symbol för dit jag vill resa :-). Det fungerade ju i hallen med butiken o zinkhuset... Jättefina korgar! Härligt också att sambon klarade sig fint runt vättern :-)! Ha en fin midsommar! Kram, Anette

Jennyshemochharmoni sa...

Verkligen bra jobbat av maken! *impad* Korgen är verkligen hur läcker som helst. Skulle verkligen kunna tänka mig en jag med :) KRAAAAAM!!

Jenny

syster doris sa...

jag gillar att inte vara fixerad vid vädret...det finns så mycket härligt att göra även i regn o gummistövlar!
Kram till dig!/ Tina

Related Posts with Thumbnails