torsdag 12 februari 2009

100 000 besökare & en tävling

Då har min blogg tickat över 100 000 besökare och det måst vi väl fira?! Den här gången lottar jag ut boken "Feng Shui för själen" av Agneta Nyholm Winqvist. En fantastisk bok om lusten till livet. Hur kan man uppnå harmoni och balans i sin tillvaro, såväl i vardagen som när exceptionella händelser som förluster och sjukdom inträffar?
X
Hur kan man använda sig av feng shui-verktygen när stressen tar över och utbrändheten lurar runt hörnet? Vad kan symboler och symbolhandlingar ha för inverkan på oss när vi känner oss misslyckade och besvikna? Livets olika stadier - från födelsen över barndom, tonår och aktivt arbetsliv till ålderdomens höst och vinter - får sina egna kapitel. Färger, dofter och symboler kan användas på olika sätt i olika livsskeden, yin och yang kan ge stadga åt både den osäkra tonåringen och den rastlösa karriäristen.
X
Så välkomna att delta i tävlingen, alla kan vara med, du med eller utan blogg. Kommentera bara detta inlägg och skriv hur du uppnår harmoni och balans i din tillvaro. Har du en blogg, länkar du till denna sida och tävlingen (använd bilden). Om du inte har en blogg, kommenterar du och och tipsar 3 vänner om tävlingen. Pristävlingen varar till och med söndagen den 1 mars. Lycka till och tusen tack för att ni tittar in här. Det värmer som solen en vårdag!
Kram

70 kommentarer:

Sara sa...

å så spännande, det verkar vara en underbar bok. Vilken framsida! Jag länkar på min ena blogg: Livet enligt Sara
Gillar skarpt din blogg, gammal och ny!

Zarah sa...

Först och främst: GRATTIS till alla besökare! :)

Harmoni och balans uppnår jag genom att försöka släppa på alla måsten! Jag tar mig tid för mig själv, jag pysslar (det är verkligen rogivande!) och jag försöker hålla rent och snyggt omkring mig. Oordning stressar mig...
Sen läser jag - det är nog det mest rofyllda av allt. :)

Länkat har jag gjort här.

:)

Noamaja sa...

Jag förstår att du har så många besökare till din inspirerande blogg, grattis! Tack föe att du bjuder på dina kunskaper så generöst.

Vill gärna vaa med och tävla om boken och länkar från min blogg.

Vänligen, A

Mys liv och hem sa...

Meditation,solsken,frisk luft och en positiv livssyn ger mig harmoni och att ha realistiska förväntningar på mig själv och andra

Livets njutning sa...

Stort grattis till dina besökare. Otroligt kul. Din blogg är en inspirationskälla.

TACK för ditt råd via mail. Jag måste vara med och vinna boken. Vill gärna ha den. Måste lära mig piroritera rätt och få ro i själen.
Jag länkar i min blogg.

Kram Jenny

Vintage och morrhår sa...

Du får länka till mig om jag får länka till dig! Vad spännande med en Feng Shui-konsult. Återkommer när jag är lite mindre trött för att hitta balansen i livet! Tusen tack för de fina orden!

Birgitta sa...

Hej
Jag är finner min ro i långa skogspromenader, flera i veckan, avkopplande bad och bok läsning å så min nya favorit, spikmattan:)
Eftersom jag inte har någon egen blogg så brukar jag hoppa över tävlingar men denna lockade mig mycket så jag tipsar mina vänner via mail.
Tack för allt bra du skriver.

rosenskära sa...

All ny lärdom i den svåra konsten att uppnå balans och hamoni i tillvaron mottages tacksamt av mig!

Jag försöker själv genom att vara utomhus, promenera, vila, sova åtta timmar varje natt, äta mindre socker, ha undanplockat hemma (men kanske inte dammfritt...!), unna mig färska blommor i varje rum, det behövs inte så många!

Hoppas på tur nu!

Kram/Lena

Monique sa...

Hej !!!!
Grattis till så många besökare !!!!!!
Jag försöker uppnå balans, genom att göra mer av det jag vill och mindre av det jag TROR att jag måste......
Jag har behov av att göra många olika saker......men nu försöker jag göra LITE av varje.......
I hemmet......som är ett maximalist -hem,försöker jag faktiskt följa Feng Shui,så gott det går......fast i mitt hem,så handlar det mest om att rätta till sånt som blivit fel.......men måsta erkänna att det skapar mer balans....så hade jag vetat mer om detta för flera år sedan, så hade jag inrett på ett annat sätt,för det skapar så mycket mer harmoni och lugn.......
Jag håller mig til par,vad det gäller saker i hemmet....eller små grupper.......lugna basfärger.....och lite blått,svart och rött, som accentfärger......
Det får mig att känna mig harmonisk...........
Vill såklart jättegärna vara med o tävla om en så fin och intressant bok...........vill lära mig mera......
Jag länkar......
Kram,
Monica i Rom

nilla sa...

balans och harmoni finner jag med att vara med familj och vänner. baka och virka så hjärnan får slappna av medan händer jobbar.

Hemma hos Razzel sa...

Grattis! Klart jag vill vinna boken och lära mig mer! Bästa sättet att varva ner för mig är en lång promenad i skogen med vovven i solen.
Jag länkar givetvis från min sida!

Lilla Huset sa...

Hej Jannice!
Självklart vill jag ta chansen att vinna en bok om Feng Shui. Harmoni och balans i livet har jag nu, har vågat ta språnget och göra det jag vill. Inte helt fel att bara ta en dag ledigt, sova länge, äta frukost länge och sedan bara vara.
Har självklart länkat till dig./Merja

Inredning,kaos och tistlar! sa...

Jag vill vara med och tävla!:)

Låter som en intressant bok.

Trevlig helg! / Sanna

Anonym sa...

Hej!
Jag är gärna med i utlottningen av boken!
Har ingen egen blogg men jag har en lista med bloggar jag ofta (läs dagligen) besöker, på den listan finns din blogg, och den listan delger jag titt som tätt till mina vänner.
Min balans i vardagen hittar jag med hjälp av Mindfullness. Något jag kom i kontakt med i samband med en otroligt stressig period för ett par år sedan. Detta hjälpte/hjälper mig att vara närvarande i nuet och lyfta blicken när jag vandrar framåt. Rekommenderas.
Tack än en gång för en ljuvlig blogg.
// Tina

Snickaregården sa...

Grattis till så måånga besökare. Förstår att alla söker sig hit. Jag försöker hitta balans med mindfulness, träning, sticka = hjärnan blir stilla.
Trevlig alla hjärtans dag /helg
Kram
Maria

Camilla sa...

Harmoni o balans far jag genom att en dag i veckan (oftast pa helgen om jag inte har semester) bara gora saker som jag mar bra av - trana, ata gott, umgas med vanner, slappa i soffan, surfa pa natet (lasa olika bloggar!!!) etc. - o glomma alla masten o jobbiga saker.

Har tyvarr ingen blogg, men har tipsat 5 kompisar!!

Lotta sa...

Jag försöker att ha få enkla saker som jag tycker om framme. har slängt massor av saker som ger mig dåligt samvete eller påminner om människor jag av olika anledningar inte vill umgås med. promenerar i skogen. tar långa duschar. bara sitter med en kopp te och tittar ut.
Länkar till din tävling!
/Lotta

Anonym sa...

Jag är en relativt nybliven Feng Shi anhängare och söker mängder med kunskap.
Självklart vill jag vara med i tävlingen

Ellendellen sa...

Som nybliven Feng Shi anhängare söker jag kunskaper.
Deltar gärna i tävlingen

Jessica sa...

Hej igen - jag vill också ta chansen! Harmoni upplever jag rent praktiskt då jag promenerar, det är min egentid när barnen somnat. "Andlig" harmoni råder då jag inte bara tittar på, utan verkligen ser, vart och ett av mina tre barn, alla deras egenskaper, både vackra och oslipade, och ser dem för dem de är. Bland tjat och trots är det underbart att se de mirakel de är.

jessicai at spray punkt se

Hem och Harmoni Marie sa...

Jag är gärna med på utlottningen!
Själv är jag fortfarande ganska ny inom Feng Shui, försöker lära mig mer och mer... Just nu är det att rensa och ta bort som gäller, och försöka hitta färger som ger harmoni och samspelar med varandra...

Ha en fin Alla Hjärtans Dag! Kram Marie
PS. Jag har länkat på min blogg...

evamar sa...

Spännande. Jag är gärna med och har länkat i tävlingsbloggen:

http://evamar.blogg.se/2009/february/bok-1-mars.html

Jag hittar harmoni i naturen. Måste fylla på dosen minst en gång i veckan för att må bra.

Sandras älskade hem sa...

Hej!

Självklart vill jag vara med och tävla om denna underbara bok!
Jag länkar såklart från min blogg, med bilden.

Och harmoni och balans uppnår jag genom att vara ute i naturen, umgås med mina nära och kära och även pyssla här hemma.
Men jag vet att jag måste hitta mer harmoni och balans i mig, så denna bok skulle verkligen passa mig UTMÄRKT!! Behöver nog lära mig det nu....

Hoppas på tur!!

Ha en jätte bra alla hjärtans dag!!
Kram Sandra

LillaLiten sa...

Jag är gärna med å tävlar,har länkat på min tävlingsblogg; http://segtsomkolatavlar.blogspot.com/2009/02/tavling-1-mars_14.html
Min dagliga promenad skänker mig lugn å ro och jag kan sortera mina tankar å känslor som jag har haft under dagen.

LenaFia sa...

HejVilken vinst. En drömvinst.Jag vill väldigt gärna vara med och tävla.Och....tack för en vacker och lärorik blogg

emilie a sa...

Harmoni kommer bland annat att man har rensat ut allt sitt skräp och jox som bara ligger. Att bara har saker som man använder och betyder något för en gör så att jag känner mig mindre stessad.

C De-sign sa...

GRATTIS till alla besökare! Vilken fin bok...så intressant! Visst vill jag vara med! och jag länkar från min sida! Harmoni och balans ...... ja, jag försöker först och främst att äta en bra kost....och att ständigt arbeta med "vad jag tänker, hur jag tänker" och att försöka vara sann.. det är så mycket man kan "göra" för sitt (och andras...) välbefinnande, jag försöker också ta vara på att jag har olika val.... men det är inte alltid så lätt att få "alla bitar" på plats.... Önskar dig en riktigt skön söndag! Kram fr C

Pysselprinsessan sa...

Åh, det låter som en spännande bok! Själv använder jag ofta andningsövningar om jag tappar harmonin i livet! För att förebygga det så försöker jag ha lite lagom kontroll på saker och ting. Kaos tilltalar mig inte! :)

Kramar
PS, jag länkar i min sidospalt!

ANNIKA sa...

Jag uppnår balans genom att ha lite egentid,träna och njuta lite extra ibland.släppa lite på alla måsten.
mejlar mina vänner och hoppas på turen...
gustafsson.57@hotmail.com

Hanna sa...

Jag vill gärna vara med o tävla!
Länkar på min blogg!

Grattis till 101 000 (snart ;)) !!

Harmoni & balans ; Familjen, vänner. Lugn & mysig inredning, pyssel, växter, vatten, trädgård & levande ljus... är mitt svar :)

Kram Hanna

Christina sa...

Det gäller att ladda sina "batterier". För mig funkar det att "gå i affärer" gärna shoppa, baka, måla, pyssla, sy, fixa hemma och sitta vid datorn, promenader eller som idag skridskoutflykt med familjen, i strålande solsken, det gillar jag.
Kram Christina

House of Jammi sa...

Jag når harmoni genom att lyssa på "mitt inre" och göra saker som får mig att må bra. Att umgås med familj och vänner, att prioritera dem framför arbetet, att försöka stressa mindre, att promenera vid havet, att ha ordning och reda hemma - och inte minst att våga satsa på det jag verkligen vill i livet.

Jag har länkat till tävlingen på MIN NYA BLOGG http://houseofjammi.blogg.se/
Titta gärna in på bloggen!

En Mölnbobos Liv sa...

Jag är med och tävlar, har länkat här

http://molnboanna.blogg.se/2009/february/bok-1.html

info@annakarlsson.se

Jag finner ro när jag får en kväll i ensamhet, då kan jag ta ett avslappnande skumbad och tända lite ljus.

TEFROSSA sa...

Det här var en spännande blogg. Jag tycker det är oerhört viktigt med harmoni och balans och det finns många sätt att uppnå det. Men min första tanke är nog att jag brukar gå in i mig själv, släppa alla krav och måsten och fråga mig "Går jorden under om jag inte gör....". Att koppla av med en bra bok är väldigt bra också och då blir det ju bara ännu skönare med en god kopp te till...

Jag är med och tävlar och länkar i min blogg.

Kram,
Lena

Karin sa...

jag vill gärna vara med och tävla. Jag har tipsat gunilla, Annette och linnea

Prillig sa...

Hej! jag vill jättegärna vara med i utlottningen! Jag länkar.

Jag tränar yoga flera gånger per vecka, mer behövs inte för att få den balans som jag behöver. Det ger en inre styrka.

Kram Britt

Angel.Pearls sa...

Vill gärna vara med o tävla om "drömvinsten" Länkar med bild till höger hos mej. Fin vecka//Eva

Lotta sa...

Hej,
älskar böcker och vill gärna vara med och vinna denna. Ett av de vackraste ord som finns är Harmoni.
Länkar.
Hälsn. Lotta

Sofie sa...

Grattis till alla besökare! Deltar gärna i tävlingen, och länkar självklart!
Trevlig vecka!

Syster Blå sa...

Jag skull ehemskt gärna vilja var med o tävla hos dig!

Harmoni o balans i min tillvaro är något som jag strävar efter och som det är nu är det lite si och så med den saken. Skulle bli så glad för denna fina bok.
Håller tummarna i mitt kaos!:o)

Marias Stil sa...

Jag vill gärna vinna boken! Älskar omslaget redan... :)

Jag finner ro och harmoni på Hasseludden Yasuragi som jag skrivit om på min blogg. Försöker uppnå den känslan hemma genom att sjunka ner i varmt vatten och bada, vilket jag äntligen kan göra nu när jag fått ett badkar :)

Kram

Anna sa...

Hej!

Vill gärna vinna den fina boken!
Länkar med bild på min blogg.

Tack för all fin inspiration!
Hoppas på tur.

Mvh/Anna

Wirha sa...

jag vill vara med och tävla!!

tack för en inspirerande blog!

jag uppnår harmoni och balans genom att sova minst 9 timmar varje natt - om jaf inte gör det får jag fnatt - och det menar jag verkligen...


länkat: http://wirha.blogspot.com/2009/02/feng-sui.html

Pernilla sa...

Vad spännande med en Feng shui bok, den skulle jag hemskt gärna vilja ha. Harmoni & balans uppnår jag genom skogspromenader med min hund, varma underbara bad, och jag omger mig bara med människor jag trivs med, pilates är också underbart :) Länkar till dig från min blogg. mvh Pernilla

nea i det gula huset sa...

Hej hej!
Vilken fin bok! Den låter verkligen trevlig så den vill jag gärna vara med i utlottningen av! Länkar givetvis!

Kram Nea

NetteR sa...

Balans... mmm hela jag längtar efter det. http://netter.bloggagratis.se/2009/02/19/1406754-jannice-lottar-ut-bok/

fia0411 sa...

Jag vill vara med och tävla :)Har länkat till dig inne på min blogg.

När jag behöver varva ner och vill skapa harmoni släcker jag alla lampor och tänder massor med levande ljus, myyysigt...


http://fia0411.bloggagratis.se/

Annika sa...

Jag gärna vara med i utlottningen av den fina boken.
Harmoni och balans försöker jag få genom att tänka på att säga NEJ ibland, även om saker och ting kan låta roligt kan man ibland behöva få lite lugn och ro.

Gunilla sa...

Självklart vill jag ha en chans att vinna denna underbara bok!

Jag har upptäckt att jag når harmoni o balans genom att gå på yoga. Det har blivit ett positivt/skönt "måste" för mig att gå på yoga-kurs. Känslan kan hålla i sig flera timmar efteråt och då njuter jag.

Har bloggat här om din utlottning:
http://brunakatten.blogg.se/2009/february/feng-shui-for-sjalen-avslutas-13.html

maxell sa...

Grattis till alla besök.

Frågan är om hur jag uppnår harmoni i mitt liv. Jag försöker att ta dagen som den kommer och se det bra i allt. För visst är det väl så att hur vi än ser på allt så finns det något bra med allt? Annorlunda uttryckt handlar det om lärdomar för livet. :)

Jag är gärna med och chansar på en bok om något som jag borde kika närmare på. ;) Jag länkar i min blogg.

Olivia sa...

Ja grattis till alla besökre!
Det klart att jag vill vara med och tävla

Lizelott sa...

Jag tävlar jätte gärna. Haermoni och balans uppnår jag genom yoga och att göra rogivande grejer som pyssla och liknande.

Denna bok skulle iaf vara en jätte stor hjälp för mig. många Kramar

Har ävne länkat: http://zoulfashion.blogg.se/tavlingar/2009/february/feng-shui.html

Mammyo sa...

detta har jag hört talas om och vill veta mera om =)) så jag länkar och snyter åt mig en av lotterna och hoppas på turen
kram

http://addsimplicity.blogspot.com/

Tvillingmamma Lotta sa...

Åh, den här hade jag behövt! När livet ställts på ände är det inte lätt att hitta harmonin någonstans.
Annars är det skogspromenader eller scrapbooking som skänker harmoni.

Grattis till alla besökare, jag är en av de nyare.

Sabina sa...

Mitt sätt att uppnå harmoni o balans hemma: städa och rensa så jag har trivsamt runt mig, tända ljus, lyssna på musik, umgås med familj och vänner. Eller en långpromenad i naturen.
Jag vill delta i tävlingen och har länkat.
Kram S.

Anonym sa...

Wow, 100 000 besökare. STORT GRATTIS!
Vilken bok. Den blir en fin detalj i inredningen genom att vara så vacker i sig.
En sån bok som alltid får ligga framme...

Det är första gången jag är inne på din sida, vad mycket fint du har. Jag vill genast göra om hemma.
Då kommer vinsboken att bli en bra grund.

Jag har redan mailat några kompisar om din underbara blogg.

Tack för underbar insipiration!!!

Fettisdagskramar Anneli

Marie sa...

GRATTIS till alla besökare, vill gärna vara med i utlottningen, länkar med bild från min sida.

Det här med balans är jag tyvärr dålig på, får jobba på det stenhårt :)

Ha det gott, kram MArie

ANNAANNA sa...

Jo, jag är gärna med i din utlottning.
Jag tror att vårt hem skulle må bra av ett genomtänk i Feng Shui-anda. Ingenting tycks bli färdigt här...
Jag skulle definitivt må bra av det.

Jag har skrivit ett inlägg i min blogg, använt din bild och länkat hit.

http://wonderings.blogg.se/2009/february/vinn-en-bok-om-feng-shui.html

Jag passar på att önska dej en fortsatt bra vecka.

erry sa...

Hittade din blogg idag och blev jätteglad över att den handlar mycket om Feng Shui, då detta är något som verkligen intresserar och fascinerar mig! Jag har flera böcker i ämnet, men inte just denna!

Jag försöker uppnå harmoni genom att:
*vara positiv mot min omgivning
*skapa en rogivande atmosfär genom att omge mig med mina favoritfärger & favoritsaker & växter i noga genomtänkta arrangemang.
*plocka undan "klutter" & rensa ut saker jag inte använder så ofta som möjligt

Jag länkar!

Anneli sa...

Jeg er så glad for at jeg har oppdaget bloggen din og følger din feng shui skole.
Syns Feng shui er meget interessant, selv om jeg er nybegynner i dette faget.

Det er ulike ting som får meg til å føle harmoni og balanse i livet mitt.
Å ta seg tid til å være litt alene i hverdagens mas og stress gjør godt. Da kan jeg sette meg ned på hobbyrommet og kose meg med å være litt kreativ, eller jeg kan finne frem en god bok og noe godt i koppen/glasset.
Det blir en måte å meditere på.
Ellers trives jeg best når jeg har det ryddig rundt meg..

Gleder meg til å følge bloggen din videre (:
Klem/kram <3

Mia sa...

Jag är gärna med, länkar förstås också.

Jag försöker lägga mindre tid på att komma ihåg en massa onödiga saker. Förr hade jag hela mitt schema, massa telefonnummer och annat i huvudet. Jag skriver nu ner det istället så att sånt som "måste" kommas ihåg inte tar all min kraft. Jag börjar bli duktig och det fungerar riktigt bra. :)

Kram Mia

VILLA MOA sa...

Vilken vinstlott att hittat hit till din blogg, lägger genast upp dig som favorit....mmmm massor av fint att njuta och väldigt snyggt upplagt på bloggen. Stilrent och tilltalande. Jag vill jätte gärna vara med på din tävling och länkar vidare från min blogg. Välkommen dit när du har tid över.

Varma hälsningar
Nettan

Anonym sa...

Hamnade på din blogg av en slump, och jag förstår att du har så många besökare. Vilken inspiration jag fick, och ännu har jag inte hunnit långt i din blogg.
Nu har jag mycket intressant läsning framför mig :-)
Jag söker lugn och harmoni för mig själv och mitt hem, måste börja om från början nu och finna mig själv.
vill bygga upp det nya livet enligt Feng Shui - boken blir en bra lärobok!!

andeli@live.se

MiA sa...

Vill gärna vara med och tävla om den fina boken! Länkat från min sida :)

Rogivand bad:
Tappa upp ett riktigt varmt bad. Under tiden. Rör ihop 1msk olivolja med 1msk grädde och 1msk honung. Blanda ner det i badvattnet. Tänd ett par värmeljus. Släck lyset. Sätt på en bra skiva med rogivande musik. Kryp ner i badet och njuuut!

MiA

Två hjärtan sa...

Hej!
Har läst lite på din sida och jag får nog återkomma fler gånger för att få lite inspiration. Vill gärna vara med och tävla om boken, det är väl det jag skulle behöva för att få balans och harmoni i mitt liv, lära mig och rensa... Annars så brukar jag lägga mig på spikmattan och koppla av det är väldigt rogivande, sen sover jag så himla bra efter det också! Jag har länkat på min sida till tävlingen.
/AK

Anonym sa...

Oj, så många besökare! Grattis! Jag är glad att ha hittat hit också! Vill gärna ha en chans att vinna boken, den ser spännande ut! Jag har ingen blogg men tipsar tre tjejer på jobbet, Anita, Maj-Britt och Elin. Balansen hittar jag i ett värmande bad... Mmmmm....
Annelie

Jeanette sa...

Jag kan faktiskt inte komma på något som jag får harmoni och balans utav, Men jag skulle faktiskt behöva det ibland.

Länkar från min blogg

Nina sa...

När jag är i obalans stänger jag av alla telefoner, datorn och annat som kan tänkas störa. Plockar fra lite godsaker på en bricka, tar tag i sambon och sätte mig i soffan och myser med honom medan vi äter gott. Finns inget som ger bättre harmoni och balans än att få sitta tätt intill den man älskar :)

Här kommer länk till mitt inlägg: http://niini.blogg.se/2009/february/feng-shui.html

Nettan sa...

Harmoni och balans uppnår jag på en plats i Bohuslän, varje gång jag fattat ett större beslut i mitt liv har jag befunnit mig hos min underbara vän och hennes föräldrar som har sitt sommarhus på en ö utanför Orust!
Där på de kala klipporna med utsikt över havet har jag tagit beslut som jag aldrig behövt ångra. Det är en plats på jorden där balans mellan kropp och själ är total. harmonin och lugnet som ges från när hav möter land är oslagbar. När jag var barn och min mamma avlidit så tillbringade min pappa och tre veckor där, det var veckor utav själslig läkning. Sedan var sommar tills dess jag blev vuxen har det inte varit sommar om jag inte fått tillbringa några veckor där och andas lung och ro. Självfallet länkar jag till din tävling!
Kram till en underbar bloggerska!

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務

Related Posts with Thumbnails