torsdag 7 maj 2009

Dagen efter....

Puuuh, det har verkligen varit fullt upp en tid, men det var det värt! Releasepartyt blev lyckat och jag fick träffa många intressanta människor, nya kontakter, kunder, goa vänner, föredetta kollegor, familj och inte minst underbara bloggeskor!! Roligt att se dem IRL!!

Flaggan var i topp denna dag trots att vädret innehöll allt ifrån regn, blåst och solsken. Denna egengjorda kreation välkomnade väl gästerna värdigt? :) Tryckte logotypen på canvas, för att sedan sätta i små små öljetter (höll på att få ett psykbryt innan de kom på plats - förlåt svärmor/svärfar för alla svordomar) och därefter hampatråd. Träpinnen är en kvast som vi sågade av.
X
Snacksen fick vara i storarummet och maten i köket. Bor man litet och "pluttinuttigt" får man vara en bra samordnare. Kanske Bindefeldt behöver folk ;)

X
Ett ställ med olika broschyrer och färska visitkort fick spela en central roll i vardagsrummet. Alla som kom fick även ett presentkort att ta med sig hem och lockas lite extra av :)















X
Jenny med bloggen Lilla huset på Prärien och Lena med Rosenskäras Diversehandel kom förbi och var med och satte guldkant på tillvaron! Vilka härliga damer! De hade med sig detta underbara linne som de fyndat på loppis!?!? Vilka donnor!! Manglat och i ett vackert paket får det mig att dra på smilbanden vart enda gång jag går förbi!! Snart har maken och jag bröllopsdag. Perfekt att duka med :) Tusen tack!
X
Och Jenny, med tanke på ditt goa och ursöta blogginlägg - du är välkommen att skicka hit dina 3 små rackarungar så ska jag Feng Shui:a dem med mitt magiska trollspö, innan de ens kommer på tanken att vända till här hemma *skratt*.
X
Även Creations by Lisa tittade förbi med dotter och syster. Ett numera bekant ansikte då hon har gått på en av mina kurser. Hon har precis blivit med nätbutik, kika in vet ja!
X
Fick även världens sötast överaskningspaket av Jenny med den underbara bloggen Jennys Hem och Harmoni. Vilken sötnos!!! Tack!
X
Tack alla fina, för era lyckönskningar och rara kommentarer på blogg och på mejl. Det blev en lyckad dag och jag önskar jag kunde fått bjuda er alla på skumpa :) Nu tror jag att jag ska ta och sova i några dagar i sträck :)
X
Kram



16 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Hade jag bott närmare hade jag absolut kommit förbi.. Grattis grattis, det ser verkligen jättefint ut!

kram Mia

Stämningsfullt sa...

Hej! Grattis! vad roligt att det gick så bra och att du fick träffa så många härliga personer :)
Kram!

Gnistrande snö sa...

Stort Grattis till det lyckade releasepartyt!
Det ser så himla fint ut och vilken urmysig entré ni har till ert hus.

Självklart vill jag vara med och tävla om den fina vinsten, länkar från min blogg och lämnar även en kommentar i nedanstående inlägg.

Ha en underbar helg!

Kram
Katarina

[room] by sofie sa...

Hej Jannice!
Åhh, det låter som ni hade en underbar dag! Jag är såå ledsen att jag inte kunde komma förbi :(

Har du några andra intressanta kurser på gång?
Annars får du lägga ett mail om du ska till Lund så möts vi upp och tar en kaffe!!

Ha en fantastisk helg! Vädergudarna ska vara på vår sida...får se om vi varit snälla, haha!!!!

Kram Sofie

Lilla huset på prärien sa...

*fniss* Ja, vad kul! Ska tänka på det nästa gång jag är i närheten med alla mina rackarungar så ska jag släppa in dem där hos dig! Kanske jag kan ligga på stranden juh!? *leeeeer*

Det var SÅ trevligt att komma hem dit till dig - allt var så vackert och utsökt, helt perfekt faktiskt! Till och med din man var snygg o trevlig!

Blev himla sugen på en färganalys - så det ska jag boka mig för så fort jag har råd med det :)

Kram Jenny

millandante sa...

Så kul att det gick så bra! Lite svordomar behövs ibland för att få flaggan i topp!!
Hade så gärna bott närmare just igår...
Kram

rosenskära sa...

Ja du Jannice, tack för senast! Och jag måste säga att trots att jag alltid sitter länge och tittar på dina vackra bilder i bloggen, är det ju faktiskt så att få uppleva ert hem IRL var något helt annat! För ni har ett helt otroligt vackert hem som utstrålar sådan harmoni ro att man knappt vill gå därifrån!

Men allra roligast var att få träffa dig (och J och Bosse!)!

Kramar/L

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint du tog emot dina gäster och kunder. Ni ser ut och bo jättemysigt. Gratulerar till en bra start.
Kram till dig
AnnaMaria

Linda -Galleri Palla sa...

Ja du får itne glömma att pausa lite emellanåt :)

KRAM!

Grodmamman sa...

Hade gärna kommit förbi om jag inte bott så långt ifrån dig!:) Kul att det blev så lyckat!
Kram

Lisa Marklund sa...

Tack gulliga du, såå fint ni har det hemma, utstrålar lugn och harmoni trots mycket folk. En duktig man du har, räkspetten var mmm såå delikata och din yogalärare var en duktig servitör (f´låt men är urdålig på namn). Stil och/eller färgkursen är jag himla sugen på...
Kramar till dig och lycka till
Psst...har du kollat i din brevlåda idag?.. - Lisa

Stina Lodén sa...

Hej! Vad fint det var hos dig - kul att du tittade in hos mig! Gillar verkligen din stil med det vita lugna, men utan rädsla för färg! Det kanske är något med det där feng shui...

Ska absolut följa din blogg, alltid kul med ngn som dessutom finns inom räckhåll IRL!

/Stina Too Much Inspiration

Tidsmästarinnan sa...

Oh, vad roligt det verkar... har minsann redan fått tjuvkika inne hos Jennys blogg vad fint du har :-)

Kram
Susanne

Lisa sa...

Vad roligt att din företagsstart fick en så fin början! Vilken otroligt vacker entré ni har!

Lisa

Stjärnor & Champagne sa...

Åh vad kul för dig och vilka fina bloggtjejer. Lycka till....

Kram Anne

Jenny sa...

Kul att det blev lyckat! Så glad för din skull!! Kan förstå att du kan behöva lite återhämtning nu :) Bra jobbat tjejen och trevlig helg! Stor KRAM!!!

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

Related Posts with Thumbnails