tisdag 21 juli 2009

Babyboom

Just nu måååste det vara en babyboom i landet. Åtminstone i min vänskapskrets :) Är det lågkonjunkturen? Är det så att folk roar sig med saker som inte kostar pengar *hehe* I söndags fick min underbara väninna Anna en liten ängel. Såklart var han enligt mig världens sötaste och jag önskade jag bodde närmare Stockholm en sådan här dag.
X
Tänkte att det passar fint med lite barninspiration på bloggen. Det är inte så ofta det händer. Så här kommer några bilder som jag lånat av Oliver Furniture hemsida. Barnsängar finns en hel uppsjö av. Den runda danska varianten som är omåttligt populär, men jag tycker även denna var fin. Miljögården har en hel del att välja mellan också. Allt från illgul (ahhh.. känns inte helt harmoniskt) till mer rubusta varianter från Kaxholmen, som passar fint till Lexington stilen.
X
Jag tycker deras saker är fantastiskt vackra, stilrena och enkla i sitt formspråk.
X
En bra idé är att hänga upp en tallrikshylla där gosedjuren både blir dekorativa, samt får sin bestämda plats.
Barnkläder är så söta, så varför inte ha dem hängande i rummet på en sådan här variant av garderob? Komplettera med en byrå i rummet och det räcker med förvaring för kläder. Bra för er som saknar fasta garderober. Perfekt i vitt, för kläderna och någon fin kartong kan ge den färg rummet behöver.
X
x
x
x
Vi får nog ta Feng Shui och barnrum här på bloggen inom det närmaste. Så de här änglarna får känna sig trygga och sova gott i sina rum.
X
Nej nu blir det och ta igen lite jobb här, efter några dagars ledighet!
X
Kram på er!

9 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Godmorgon Jannice!

Jag älskar Oliver Furnitures saker och önskar att jag kunde inreda hela rummen med dessa härligheter. Fast det kvittar hur jag gör riktigt innan jag faktiskt tar och bytar ut de fula golven... det gör så himla mycket för ett rum tycker jag. Har man vackra golv kan man inreda nästan hur som helst. Ja, nästan alltså...

Ha en riktigt skön vecka!

Kram Jenny

Blogg by Maliin Stoor sa...

Tack för fina bilder och fin inspiration!!

Ha en bra dag


Maliin

Grodmamman sa...

Vilka fina bilder!
Det där med babyboom pratade min chef om redan i höstas. Då sa hon att våra jobb är nog säkrade ett tag framöver för i lågkonjunktur skaffar folk barn när det finns dåligt med jobb. Jag jobbar ju inom barnomsorgen!:)
Får gärna en lektion i Feng shui och barnrum! Vi funderar nämligen på att göra om dotterns rum i höst eller vinter.
Kram

Snickaregården sa...

Tack för hälsningen :) Hoppas att du har en riktigt bra sommar du med.

Ser fram emot mer Feng Shui ;)
Kram Maria

VITA NYANSER sa...

Underbara bilder! Oliver furniture har så fina saker!

Kram L-L

[room] by sofie sa...

De har fina saker!
Gillar garderoben mycket :)

Kram Sofie

Jenny sa...

Känner igen det där med babyboomen. Samma boom här! Härlig inspiration du visar :) Ha en toppenbra dag! Stor KRAM

Josefine sa...

Kul att du hittat till min blogg:-) Jag tycker barnrum är väldigt roliga och tacksamma att inreda. Jag är väldigt intresserad av feng shui men har aldrig gått en kurs eller utbildning, ska därför bli skoj att läsa det du skriver.

Josefine- At home

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Låter jättebra med lite FS i barnrummen!! Jag har ju några.. Lite FS om att dela rum? Våningssäsng eller 2 vid varsin vägg i rummet? :)

Kram Jeanette

Related Posts with Thumbnails