måndag 13 juli 2009

Day- Ilva - Spiti

Hemma igen efter besök i Värmland och Dalarna. Jonas klarade det fin fint i vattnet och nu är klassikerna avklarad. Nästa steg verkar bli maraton och då pratar vi New York maraton. Yihooo... Nu börjar det likna något. Lite mer glamouröst än Hällefors och Vansbro i 3 dagar i ösregn :)
X
Idag blir det bilder från vårt vardagsrum igen. Först en godbit till lykta/skål som jag köpt på Spiti. Den är handmålad och blir superfin på kvällarna med ett större värmeljus i. Men vad är det som syns i bakgrunden... kan det vara kuddar? Jorå nu har den sista kudden kompletterats till soffan (därmed inte sagt att jag aldrig mer komma köpa en kudde) Åh nej!
X
Från vänster till höger. Ljust grålila sidenkudde från Day, avlång kudde design Susanne Schjerning för Ilva och rund sammetskudde i purpur från Spiti. Tycker de blev fina tillsammans. Lila mot den gröna blir varandras komplementsfärger och gör det hela lite intressantare. Ibland kan det vara inspirerande att utgå från ett mönster när man tar fram färger till ett rum. Vilken av kuddarna är din favorit?
X
Nej nu blir det till och jobba. Har fått ett stort inredningsjobb på ett byggföretag som ska byta kontor. Superkul, men massor att göra - så tingeling på er!
X
Kram

5 kommentarer:

Drömlägenheten/Caroline sa...

Kuddar kuddar kuddar!!! Lovely! Gillar den i mitten. Lila i alla nyanser kommer jag att satsa på i höst! Nu är det mycket ljust, rosa och grönt.

Kul med jobbet!

Kram caroline!

[room] by sofie sa...

Åhh, vilken fin kudd-kombination! Min favorit blir nog den runda lila...inte oväntat kanske ;)

Grattis till jobbet, roligt med ett stort uppdrag! Hoppas vi får kika in på ett hörn!?

Själv har semestern börjat idag... måste dock göra klar en homestaging i veckan. Dessa hantverkare, de lever helt i sin egna värld...suck!!
...men, som "liten och egen" är jag tacksam för jobbet och väntar gladeligen tills det blir färdigrenoverat!

Ha en fin vecka och lycka till!
Kram Sofie

StrandviksVillan sa...

Båda kuddarna är härliga, men den flerfärgade är en som jag kollat på flera gånger.
Ljuslyktan skulle jag gärna ha också!

Lycka till med uppdraget!
Kram A-C

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Nydelige puter!

Grattis med oppdraget, masse lykke til :)

Snickaregården sa...

Älskar kuddar! :)
Ljuslyktan var allt bra läcker den med.
Lycka till med jobbet!
Kram Maria

Related Posts with Thumbnails