måndag 6 juli 2009

Nystädat

Maken och jag hade bestämt oss för att första lediga dag ska det bli städning här hemma. Haha, igår fick vi strunta i det löftet om vi inte skulle bada i smuts. Fortfarande inget regn, men nu är det renbäddat, dammtorkat och glänsande rent här hemma. En go känsla!
X
Det här vackra keramikfatet köpte jag på loppis för något år sedan, för ynka 5 kr. I näst sista numret av Lantliv läste jag om Ingela Karlsson och hennes keramik. Och tyckte jag kände igen faten hon gjorde. Vände på mitt fynd på i badrummet och såg att det var hon som gjort vårt fat. Roligt! Snacka om fynd!
X
Och nu ska jag bannemej göra lite reklam. Hur bra var inte den här då??? Cillit Bang! Kalkavlagringarna i duschen gick bort som i ett kick! Smutsen rann av. Spraya, vänta i någon minut, sedan skrubba med en borste lite lätt. Köööp mina vänner, köööp. Jag veta att det finns vackrare prylar, men det är väl lite "racer" över denna :) Och jag älskar när det FUNGERAR!
X
Idag ska jag till däckfirma och fixa mitt sista piff :) Hänga upp tavlor, sen blir det nog till att bada :)
X
Förresten någon som har tips på boende i Dalarna, eller Värmland fredag till söndag denna vecka? Maken ska simma Vansbrosimmet och det verkar vara fullt överallt. Alla förslag tas tacksamt emot :)
X
Önskar er en fin start på veckan!
X
Kram
10 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Wiiieee, nu ropade jag hit sambon...KOLLA, silit Bang funkar !!
Jag som bara har skrattat åt den reklamen, nu jädrar ska vår dusch få sig en omgång !! Tack snälla för att du talade om att det funkar, jag får alltid slita så hårt för att rengöra duschen...
Kraam Anette

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Hi Hi! Ja...vi har en liten "samling" av Cillit Bang här hemma vid med. Varför göra städning krångligare än det är?!?

Och vilken fynd - riktigt sött fat.

Hoppas du har en bra start på veckan!

Linda P sa...

Kul när man fyndat och sedan upptäcker att det var nån kändis :)

Aha, det är en svensk klassiker som gäller??? Bra jobbat, säger jag. Själv är det Ironman den 1 augusti (för sambon alltså).

Ha det fint! KRAM

Grodmamman sa...

Härligt med ett rent hem! Det borde vi fixa här också!:)
Vad bra att du har testat Cilit Bang och är snäll och talar om att det fungerar! Har tänkt prova flera gånger, men alltid tänkt att "så där lätt kan det inte vara"! Nu ska den köpas in.
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Hej goding!!

Min man ville också simma Vansbrosimmet men jag är ju uppe i Dalarna med Lena hela helgen. Så det fick han hoppa över minsann... :) Jag önskar din man lycka till såklart!

Kram Jenny

Pernilla ~Pillan~ sa...

Håller med Cillit B! man skrattar åt reklamen, men shit va bra det är!

kardemumma sa...

Visst är det underbart när man får sådana städryck! Synd bara att det är så sällan :)
Kramar C

Jenny sa...

Hej tjejen! Tack för tipset! Skulle behöva göra en storstädning här hemma..huuu

Ha toppenbra vecka! Stor KRAM

Anonym sa...

Har själva prövat cilit bang och tycker definitivt inte at det funkar hara ldrif fått skrubba så mycket ihela mitt liv. Den åkte ut fortare är kvickt. SEdan är lukten avskydvärd jag mådde illa varje gång jag använde den...men smaken är som baken

Hedvig och Jag sa...

jag kan tipsa om shower power från ajax.. den är snäppet snyggare haha. Men funkar lika.. spraya och skölj.. man ska inte ens behöva skrubba men jag brukar göra det ändå.

Related Posts with Thumbnails