måndag 14 december 2009

Enhetligt intryck

Är du varm eller kall i dina färger?! Passar du och dina kläder i guld, silver eller brons?? Se till att köpa "rätt" metallfärg, på smycken, väskor, dragkedjor och spännen, för att minska ett plåttrigt intryck.
X
Oftast gäller att om du är varm som Blake Lively på bilden, passar du bättre i guld och brons. Och om du är kall smickrar vittguld och silver dina färger.
X
Kram
Jannice
X
Kollage: Karine Minzon Wilson

5 kommentarer:

annainreder sa...

Vilken underbar bild, idag skall här handlas julklappar!
Kramis Anna

Anna på Smultronbacken sa...

Så sant så sant, smyckenas färg gör mycket för helheten.

Fick för säkert över 15 år sedan en färganalys av kompisarna i present. Kan tyvärr dock inte säga att just den gav mig särskilt mycket, men det berodde mer på utföraren - inte att jag misstror färganalyseringstänket. Vad jag däremot fick bekräftat var att silver var min grej och trots detta valde jag ändå (förlovningsringen var i guld)en vigselring i guld... Dumt så det förslår. ;-)

Ulrica sa...

Såå snygg bild! Blir shoppingsugen av guld... tror jag passar mig!!
Kram//Ulrica

sanne sa...

Gick också på färg-stilanalys för ca. 5 år sedan. Det var tydligen väldigt svårt att bestämma vad jag var (höst, vinter.....) för hon frågade hela tiden om det var min riktiga hud, hår och ögonfärg. Sedan tyckte hon att vi skulle sy upp blusar i vår färg hos sömmerska, kändes inte så modernt. Skulle vara spännande att göra en färganalys hos dig och se om man får likvärdigt resultat.

Ett julklappstips: Om någon är sugen på kuddar så passa på nu för jag har 30% på alla Tine K Home kuddar.

Ha en fortsatt bra vecka!
Sanne/kungkarusell.se

Sjabbig men chic sa...

Ja, jag blir helt snurrig. Har inte en aning om jag är varm eller kall eller hej eller hå. Ena dagen känns det si och andra så. Men när det gäller guld och silver så har jag en tendens att dras till silver. Undra om det betyder något eller om det bara är att jag är totalt borta.;)

Gillar din blogg väldans mycket!

Ha en fin måndag!
Lisa

Related Posts with Thumbnails