torsdag 3 december 2009

Frågestund

Japp det var ett tag sedan, men nu kör vi.... Jag har fika i magen och är beredd på att svara på era frågor!
X
Frågest
unden börjar nu - Shoot! Så länge skissar jag vidare på ett inredningsjobb :)
XX
Jannice
X
Bild Sofie Sykfont

6 kommentarer:

Christin sa...

Jihooo!!

Som du vet har vi massa fönster där nere. Nu vill jag julpryda dem! Tänkte mig pappersstjärnor på fot, ej hängande pga kontakterna. Ska jag ha en i varje fönster? Vart annant? En i ett fönster? Om jag ska ha två stycken, i vilka fönster?

Min tanke var två stycken och i mittenfönstrerna på framsidan. Vad tycker du?

Kram!!

Snäckan sa...

Hej,

du har ju tidigare skrivit om att hallen är viktig så att man bjuder in bra energi till sitt hem. Hur ska en hall inredas enligt feng shui? Kan du inte visa nån bild på det om du har någon?

*Sofie

Överkalixtösen sa...

Hej!

Jag har nyss hittat till din blogg och vill passa på att tacka för en fantastiskt inspirerande blogg!
Jag vill ställa samma fråga som tidigare inlägg ;dvs hur ska man få till en bra hall? Sedan skulle jag också vilja få fler tips om hur man kan få trevligt i fönstren, du har visat det förr, men gärna fler tips, tack!
Önskar dig en trevlig december!

Ulrika sa...

Hej,
Vi har precis byggt nytt hus. Kök (ek, svart bänkskiva) och vardagsrum har en öppen plan-lösning. Hur skall jag tänka för att få en harmoni när vi möblerar? Det finns inga möbler innan men lutar åt ett matbord i ek samt ngn form av tygsoffor.Golvet är ek.
Smaken går oftast mot New England men lite blandat med det moderna./ Ulrika

B-M sa...

Min fråga den här gången rör vårt vardagsrum. Vi ska måla och/eller tapetsera om där snart och vi kan inte riktigt komma fram till vilken färg vi ska satsa på.
I rummet ligger det ett trägolv i ask som vi ska behålla. Lister, dörrfoder och dörrar m m är vita. De flesta av våra möbler är vita och soffan är i ”cappucino-färgat” skinn(ljust ljust beige alltså). Vi har även en svart fåtölj med fotpall där. Mattan är svart och naturfärgad och övriga textilier går i svart, vitt och lite rött. Vi har inte tänkt att byta ut så mycket möbler, men kan naturligtvis tänka oss att byta ut textilier. Sedan hör det till saken att innanför vardagsrummet ligger en liten genomgångshall som har samma golv som i vardagsrummet. Där vill vi gärna ha en tapet/färg som kan hänga ihop med den andra, kanske något ton i ton fast lite mörkare/ljusare..?
Vi vill ha ett mysigt & avslappnat rum där man kan koppla av ordentligt :-)
Det vore jättebra om du kunde ge oss något förslag på färg och/eller tapeter!
Kram kram

Pia, Mölndal sa...

Jag behöver hjälp med att stärka självförtroendet för en nära vän. Han har haft det väldigt motigt med sjukskrivningar och arbetslöshet. Man kan säga att han flyttat in i offerkoftan och tror inte att han duger. Han är en fantastiskt man och underbar på alla sätt. Var i hemmet ska man lägga kraft på detta?

Tack för en underbar blogg med supermysiga inlägg.

Related Posts with Thumbnails