tisdag 8 december 2009

Stilbok

I helgen hade jag en manlig kund i färgrådgivning här. Det var mamma, pappa och svägerska som överaskade bror och körde hit honom för en färganalys :)
X
Sedan vi damer i familjen har gjort detta och ju mer jag pratat om det här, har han blivit så intresserad. Sötnosen! Det var jätteroligt att göra det på en man. Varför skulle inte de behöva hjälpen??? Han blev iaf jättefin i sina kontrastrika kalla färger. Nu inväntar vi bara palettens ankomst :)
X
På tal om färg och stil. Idag vill jag ge er ett tips. Jag har en stilbok där jag klistrar in fina klipp på outfits, färgsinspiration, kläder, smink och andra härliga idéer som får mig på fall. Perfekt att ha samlat när man ska shoppa, eller när inspirationen tryter där hemma.
X
Kram
Jannice

4 kommentarer:

Proforma - Irene sa...

Åh, vilken bra idé med en stilbok! Precis som man gör med inredning...

Ja, varför skulle inte män också behöva lite hjälp på traven!
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Hej Jannice!

Jag har länge tänkt att jag skulle göra en sådan bok, kanske inte med mode men med inredning. Jag har så mycket tidningar som jag aldrig läser igen. Hade jag en sådan bok skulle jag ju kunna spara de allra bästa idéerna!

Hoppas det är bra!!

Kram Jenny

Soform sa...

Jag har mängder med urklipp från tidningar och har t o m köpt tomma böcker för att kunna göra liknande idéböcker. Nu blev jag inspirerad att ta tag i det projektet! Tack! Tjing Sofie

StinaTooMuchInspiration sa...

Tack för påminnelsen! Jag tänker så ofta att jag ska göra just det här, men så blir det aldrig av. Vad man behöver är ju helt enkelt en förebild - nu var du min ;)
Kram/Stina.

Related Posts with Thumbnails