onsdag 2 december 2009

Färginspiration

Den här vackra inspirationsbilden var precis bang on target! Har funderat på och köpa en pläd till vår soffa i vardagsrummet. Började halka in på grönt och turkost, och så får man se det här collaget!!! Makalöst!! Som handen i handsken.. nu behöver jag inte fundera längre. Urfint ihop ju!!
X
Tips! Utgå gärna från sådana här bilder när ni ska inreda. Då får man översikt över färger och material, och att de passar med varandra.
X
Den här bilden behåller jag!! Har ni förslag på plädar i någon av dessa färger? Jag är tacksam för alla förslag. Den ska vara av god kvalitet och mysig att ha om sig, för jag fryser jämt :)
X
Kram
Jannice

12 kommentarer:

Bortbytingen sa...

Sitter troligtvis med en pms-flärp och tycker att alla mina blandade färger skriker ut helt fel signaler till mig, åtminstone idag. Färgkombinationen du visar där talar absolut till mig, kanske är det lättare att få inre struktur om man balanserar färger och håller sig till det i hemmet? Hm, inga hastverk nu, jag kanske ångrar mig, men kanske inte ändå? Skall bläddra runt lite hos dig och känna efter! =)!

Lindhagens Anna sa...

Halloj!

Färgerna är superfina! Kan inte komma på någon pläd för tillfället men ska fundera. Ha det gott//Anna

Malin sa...

Verkligen en vacker combo. :-)

Bitte sa...

Vilket underbart collage! Jag älskar de där färgerna ihop! :-)

Jag har för mig att jag sett en lilafärgad (eller plommonfärgad) pläd för ett tag sedan... kan det ha varit på Åhléns...?

Kramis
Beatrice

Jennyshemochharmoni sa...

Hej tjejen! Hoppas allt är bra med dig! Tusen tack för alla dina goa rader, blir varm i hjärteroten :) Vilken härlig bild du har hittat, är ju perfekt! :) Har tyvärr inga plädtips men jag lovar att hålla utkik. Sköt om dig i massor! KRAM

purple area sa...

Härlig färgkombination, den där pläden den kommer nog att ta lite tid att hitta!

Inspirera Mera sa...

Grönt och turkost var inte en dålig kombination! Är sugen på att ha en till färg förutom grönt här hemma, men vill inte att det ska ge ett rörigt intryck. Har du några bra tips? Kram Sandra

Blomgrens sa...

Jag har nyligen varit på Klippans yllefabrik där fanns en del godsaker.
Kram
Eva

Anonym sa...

Kolla prettyhome.se, de säljer en massa fint från Designers Guild, många vackra plädar i de färger du (och jag)önskar :)

Rikke sa...

Åh kjempe lekre farger!!
Rikke:)

Proforma - Irene sa...

Läckra färger ihop! Kan faktiskt också tänka mig grönt och lila till mina petrolfärgade kuddar i soffan + denna pläd som kanske även passar dig: http://www.mio.se/Sortiment/Textil/Pladar/Mohair/?p=1
Kram

. sa...

Jag vet av en pläd! Jag har sett den i deras butik, däremot finns den inte med på deras hemsida. Men jag återkommer, förhoppningsvis med bild!

Related Posts with Thumbnails