torsdag 17 september 2009

Birgitte Söndergaard

En av mina föräldrars favoritkonstnärer är Birgitte Söndergaard. En härlig människa som gör fantastisk konst. De (och jag) har även haft förmånen att träffa denna underbart positiva och vackra människa "in real life". Och man blir inte besviken!
X
Tycker det är så roligt med hemma hos reportage hos kändisar. Ofta har man en bild av hur personen har det hemma, men här blev jag riktigt överaskad över stilen. Och det är väl roligt när man inte kan läsa folk som en öppen bok?Det är inte bara hon som har en härlig personlighet utan även hennes härliga hem. En riktig Östermalmslägenhet!! Kan se mig själv sitta och fika på något mysigt utefik i höstsolen och sedan komma upp till den här underbara lägenheten, tända ljus, strosa runt i exklusiv mysdress och läsa en god bok :) Jag bara älskar den här inredningsstilen! Det är nog lite Östermalmsdam i mig :)
X
En sådan här stil får man inte genom att köpa lite prylar över en helg. En sådan här stil växer fram. Underbart snyggt, smakfullt, balanserat och vuxet. Läs mer om reportagetSköna Hem.
X
Kram

7 kommentarer:

Beatrice sa...

Oj, vilket härligt hem! :-) Vilken tur du har som fått hälsa på henne! Jag håller med om att hon har en otroligt snygg och smakfullt inredningsstil.

Där skulle jag också trivas :-).

Kramar
Beatrice

Blogg by Maliin Stoor sa...

Jättespännade!!

Inte alls vad jag trodde =)


Tack


Maliin

Jenny sa...

Tror jag såg det där hemmet i Sköna hem faktiskt. Det är verkligen ett kreativt hem! Kul att du har fått träffa henne, hon är nog jättemysig. Ha en fin dag! Kramelikram

S o F sa...

Instämmer. Hennes inredningsstil var verkligen en överraskning.

(av det lilla som jag har sett henne i tv, så tycker jag också att hon verkar vara en så mysig person)

Ha det!

milla-andante sa...

Blev också överaskad när jag såg det, vilket var kul!
Kan se dig gå omkring där i Chaneldräkt... hihi...
Blev väldigt nyfiken på hennes konst nu.
Kram

Saras inredning sa...

Jag gillar verkligen Birgitte oxå. OCH framförallt hennes inredningsstil, hon har varit med i tidigare magasin också och nu ser jag att hon möblerat om =)
Urtjusigt som vanligt.

Proforma - Irene sa...

Även om jag själv inte vill ha det så, så tycker jag det är jättevackert! Maffigt och robust på samma gång som det är smakfullt och personligt! Gillar en del av hennes tavlor, hon är onekligen duktig!

Related Posts with Thumbnails