torsdag 3 september 2009

Ordning och reda

Underbar hall. Denna bilden såg jag i Sköna Hem för säkert ett halvår sedan. Den brukar få figurera i mina föreläsningar. Den är så fridfull och trevlig. Tänk vad skönt att komma in här varje dag. Var sak har sin plats. Smart förvaring- och sittmöbel i ett.
X
Många frågar mig varför hallen alltid blir stökig? Ofta har jag bara ett svar; för att det inte finns en smart förvaring, där var sak har sin plats. Här är till viss del förvaringen öppen, jag brukar föredra dold, då det ger ett lugnare intryck då kläder, skor och jackor ger ett rörigt intryck. Men är man duktig och ständigt hänger undan kläder man inte använder, kan man ju ha det så här. Eller när någon kommer och fotar, för att göra ett heminredningsreportage :) JA, det går att ha det så här fint, även om man har barn (så ni behöver inte skriva det som kommentar ;) Kan jag säga som inte har några *skratt*.

Nu ska jag ut på jobb. Ni kommer snart få se lite av det här på bloggen.

Kram
6 kommentarer:

Proforma - Irene sa...

Med bra planering funkar hallen... och så lite tjat... :)
Dold förvaring är det bästa, det var en viktig del när vi planerade våran hall.
Ha en bra dag... blir lite nyfiken!
Kram

milla-andante sa...

Javisst är förvaringen grunden, och att endast ha säsongskläderna framme (kom på det efter några år hehe..) Dock är ju frågan varför vi är så många som inte satsar på just den där förvaringsbiten...?!
Härlig bild!
Kram

Hem och Lycka sa...

Visst är det en underbar hall, sittplatsen skulle jag hemskt gärna vilja ha.

Jag tycker jag skaffar förvaring till maken som gärna dräller grejer men tror du han använder den? :-D "Jag ska bara" är hans vanligaste replik..

kram

caroline sa...

Här hemma har vi alltid ett kaos och det känns som att än hur vi försöker återkommer det alltid.

Beatrice sa...

Ja, det var verkligen en underbar hall på bilden! :-) Jag önskar att vår hall såg ut på det sättet, men den är för liten så det blir svårt att hålla ordning och få plats med allt.

Av en händelse håller jag på att städa hallen idag! :-)

Kramar
Beatrice

StrandviksVillan sa...

Hahaha! Ja, jag tänkte faktiskt kommentera just det: det krävs att de som bor i huset faktiskt hänger upp sina kläder och lägger i lådorna också! Men klart att en smart förvaring gör det enklare :)

Related Posts with Thumbnails