söndag 13 september 2009

Långfrukost

På helgen tycker jag om att göra lite extra gott till frukost och äta länge. Denna söndagsmorgon har vi ju bror och svägerska på besök. Så det blir mysfrukost med scramble eggs, bacon, vita böner och toast. Hur ser din söndagsmorgon ut?
X
Kram

12 kommentarer:

Helt Enkelt sa...

Godmorgon!

Min söndagsmorgon består av STORstädning och piff =))).

Sen i eftermiddag blir det kladdkaka och bara njuta...

KRam!

Stämningsfullt / En bit av oss sa...

Mysigt värre :)
Kram!

Grodmamman sa...

Vi startade vår söndagsmorgon med hotellfrukost! Så himla gott!:)
Kram

annainreder sa...

Långfrukost och pilates vilken härlig morgon!
Stor kram
Anna

Proforma - Irene sa...

Hotellfrukost är gott! Tyvärr gör vi det alldeles för sällan! Idag blev det danskt rågbröd och te... gott det med!
Ha en fin söndag!
Kram

Isabell sa...

Mysigt med långfrukost!! Jag hade lyxig sovmorgon och drack kaffe med underbara frokostar!!! När kommer du till Stockholm. Jag är intresserad av en analys?Ha en fin dag!
Hälsar vänligen
Isabell

Em sa...

Mmmm - så mysigt att få sitta där länge och äta en god frukost...

Lilla huset på prärien sa...

Ja, här går söndagen i sakta mak. Vi gör mest ingenting. Var ute en promenad i solen hela familjen och hunden men nu har det börjat mulna på minsann. Har käkat lite lunch och sen ska vi bara ta det lugnt resten av dagen. Kanske lite räkor och vin för oss vuxna ikväll :)

Kram Jenny

Fru Inredning sa...

Tycker det är så härligt att duka fram massa gott på helgen och ha en lång och mysig frukost:) På veckan blir det mest en macka eller en tallrik fil i farten.
Ha en trevlig kväll.
Kram Kristina

elna-estelle sa...

Frukost är enligt mig den bästa måltiden av alla. Särskillt de dagar när man kan sitta riktigt länge och bara ta det lugnt och njuta.
Jag kliver mer än gärna upp lite tidigare bara för att få känna det där lugnet på morgonen.

Kram!

Maria sa...

Helgfrukosten följer ett bestämt (?) mönster: Sova så länge vill, ingen klocka som ska väcka oss.. Men vi är inte så duktiga på det, så det blir ofta upp vid 8. Min sambo åker iväg till Gateau och köper ett Grand Blanc, några valnötsfrallor, croissanter och pain au chocolats.
Under tiden dukar jag fram de pålägg och grönsaker vi har hemma och gör två stora kaffe lattor. Skiner solen det minsta eller det inte regnar, sätter vi oss ute i vår frukosthörna och njuter av ljuset, frukosten och dagens DN.
När vi ätit klart våra mackor går jag in och gör var sin expresso och till det tar vi en varsin croissant eller pain au chocolat... Ett måste, en vana - en bra start på helgens dagar.
Barnen sover mycket längre än vi och kommer sedan ner en efter en och tar vad de vill ha.. konstigt nog är de inte lika intresserade av ute-livet, utan kurar upp i soffhörnan med frukost.

Hem och Lycka sa...

Gud vilken mysig frulle, vill också ha ;-)

kram Mia

Related Posts with Thumbnails