tisdag 15 september 2009

Kopp te

Trots vackert väder idag känns det som höst! Just nu kl 20.00 åker maken vattenskidor här utanför i sundet, medan jag sitter och tar en kopp te, fryser och har en soppa på spisen *skratt*. Ja vi äro då olika vi människor :)
X
Bild lånad från Flickr
X
Trevlig kväll på er!


2 kommentarer:

mylovelygrandma sa...

Hejsan!
Tänk så mycket kul man får lära sig av dig! funderade lite på det här med färgerna.. hur tar man reda på vilken sorts färg man är? eller färgskala? har du något tips på någon sida där man kan läsa det eller finns det några "regler"? skulle så väldigt gärna vilja lära mig detta! har fått för mig att jag ska ha gammelrosa eftersom den passar min hy bäst men egentligen har jag ingen som helst aning! :) Tack för allt kul du lär mig och ha en mysig kväll med mysigt te!

Kram
Josefin

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Så gott det där ser ut!

Och jag har rensat i en skräplåda idag. Har du tips på hur man organiserar i sin skräplåda (du vet den i köket, där man har papper, adressböcker, pennor osv..)?
Funderar på att ha en vanlig besticklåda men det känns inte så kul, och lämnar ingen plats för A4 arken..Vill inte ha mappar eller tidskriftsamlare på bänken heller, och att förvara sånt på ett annat ställe, eller annat rum, är inte heller aktuellt. Vi lever mycket i köket. Trots att det är litet:)

Kram
Susanne

Related Posts with Thumbnails