tisdag 29 september 2009

Lite orange

Ihop med den lila accentfärgen i vårt hem har jag även inspirerats av att ta in lite orange. Dessa rosor köpte jag till gårdagens foto-grafering. Färgen är inte så skarp, och doften är sagolik. Ger eld åt vardagsrummet. Du vet väl att eldelementet är det som krävs minst i en inredning, för att ge effekt.
X
Kram

8 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Hej Jannice!

Jag skrev ett inlägg om glasflaskor idag. Jag har de enkla flaskorna från IKEA lite här och var här hemma och tycker att de är vackra. Ibland kan jag känna att jag dras åt något och att det har med Feng Shui att göra. Nu till min fundering, har glasflaskor något med Feng Shui att göra? Kan det symbolisera vatten?

Kram L-L

Idéverkstan sa...

Jag såg en underbar bild av ert sovrum igår, där det nya överkastet från H&M home var på plats och en kohud på golvet mm. Så snyggt! Undrar var du har hittat den beiga gardinen som gav ett sånt fint lugn till rummet?

Lisa

Jenny sa...

Verkligen vackert med den fina buketten i fönstret. Ren och skär harmoni :) Ha en bra dag vännen! KRAM

VITA NYANSER sa...

Vad kul att det gick bra med reportaget. Det är underbart när reportagen är gjorda, allt på sin plats hemma, välstädat och helt underbart sköööönt!

Kram L-L

Proforma - Irene sa...

Vacker färg! Nästan åt aprikos...?
Ha en fin dag!
Kram

VITA NYANSER sa...

Tack för ditt svar goa du! Hi,hi...du slog huvudet på spiken = ). Jag blev drabbad av utbrändhet i januari i år och är inte ikapp riktigt än, så det där med att vattna mig för att få energi och kreativitet stämmer otroligt bra = )! Jag hade en stark känsla av att det betydde något med det där glaset och flaskan, åh så spännande med Feng Shui!

Stor kram L-L

Fru Inredning sa...

Vad fint och vilken underbar färg:)
Ha en bra dag.
Kram Kristina

maria sa...

Superhärlig färg, tror jag såg liknande på jobbet häromdagen och suktade efter dem...

Related Posts with Thumbnails