fredag 18 september 2009

Frågestund

Japp, då var det fredag igen. Härligt!! Helgen börjar närma sig. Kanske har du något inredningsprojekt på G? Kanske ska du rensa garderoben, ut och shoppa? Eller bara ta det lugnt och inte lyfta ett finger? Vilket fall - Undrar du över något?
X
Idag har jag besök av min goa väninna, kollega, och nu mera bloggerska Anna Inreder. Så här sitter vi och jobbar (läs fikar, hihi), brainstormar. Under tiden kör vi väl en frågestund. Shoooot!
X
Kram

10 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker du man ska göra färganalysen på sin riktiga hårfärg eller den man färgat till?

Tack för en fin och lärorik blogg!

Kram
Stina

Anonym sa...

Hej Jannice! Underbart med ännu en frågestund! :) Jag och min man ska måla om ena väggen i köket, den är för närvarande vårigt grön men vi vill ha någon grå färg (tror vi) som ändå ska kännas varm och ombonad. I övriga rum är väggarna målade vita. För inspiration har vi tänkt typ "vitt kalkstenshus på Gotland med slitna vita trägolv och fårskinn och smide", lite sån känsla vill vi ha i köket. :) Vad tror du skulle passa?

Önskar dig en trevlig helg!

Hälsningar Theréze

Beatrice sa...

Vad kul med frågestund! Jag måste ha missat de tidigare :-).

Vilken är den mest "kraftfulla" åtgärd man kan göra i hemmet för att få fart på jobb och karriär?

Kramar
Beatrice

EN INREDOHOLIC sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Har du sett senaste Lantliv? Jag läste att om en kvinna som skrev om varför de inte har mer artiklar om just barnrum. Du som kan mycket om Feng Shui, är det rätt att inreda barnrum som jag som mamma vill ha det, eller det som barnet vill?

Kram Johanna

Hedera Helix sa...

Vad kul med frågestund! Vi håller på att renovera och har en fondvägg med boråstapet EMMA, den "smutsgrå" varianten.
http://www.borastapeter.se/Kollektioner.aspx?k=HF&l=1

Övriga väggar är ljust grå Eco artist, och nu börjar jag fundera på accentfärg som du pratar om! Vad skall jag välja för att få ett "varmare" intryck? Möbler är grå soffa, vitt soffbord, två vita skänkar, vit tv-bänk. Matta och matsalsbord har vi inte köpt ännu. Funderar på om matrumsbordet skall va vitt eller funkar ek? Har just målat de gamla antikbetsade 80-talsstolarna vita...Golvet är ekparkett. Vill gärna ha tips om du har tid och lust..=) Tack på förhand!

Anonym sa...

Hej! Nu ska jag passa på att fråga!
För att få god energi i ett arbetsrum... hur ska jag tänka då? Nu står skrivbordet mot en vägg, jag skulle helst ha det som ni sitter på fotot. Det är mest barnen som spelar dator där nu, det vore kul att göra något för hela familjen ( rummet är kvadratiskt ca 12 m2.)
Hälar Mia i Uppsala

Karin sa...

Vi ska renovera ett litet badrum (2,10 x 1,65 m) och jag velar över vad vi ska ha för kakel och klinker. En del säger att man ska ha stora kakelplattor i ett litet badrum, men andra säger tvärtom. Jag är förvirrad! Vad säger du?

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Uteplatsen..hur gör man? Det blir inte så där mysigt som jag skulle vilja ha.
När man måste konka sittdynor ut och in (och då ligger de i vardagsrummet och tar för mycket plats) pga vädret, ser det sällan snyggt ut.
Den del som är under tak är ok, men inte den utanför.

Tips? Även övrig utsmyckning.
Här är länk till uteplats bilder

http://fantastiska-fyran.blogspot.com/search/label/Mitt%20radhus

Susanne

Anonym sa...

Hejsan!
Hann inte skriva denna fråga innan det var slut.
Hoppas du har tid än då!

Hur länge tror du att denna vita shabby inredningen kommer hålla i sig, börjar bli lite trött på den. Man ser den överallt. Den gör mig kluven nu när jag skall inreda mitt eget nya hem. Vad tror du?

Mvh
Rut

Related Posts with Thumbnails