måndag 14 september 2009

Samla din samling

Genom att samla sin samling kan man ha en massa framme samtidigt utan att det blir plottrigt. Min svägerska Stina älskar glas. Här har de hamnat på en hylla i vardagsrummet. Samlingen ger ett härligt blickfång till rummet och vaserna som är vackra en och en, blir ännu vackrare tillsammans. Vad samlar du på?
X
Kram

6 kommentarer:

milla-andante sa...

Så läckert!!!
Hoppas du haft en trevlig helg med dina gäster!
Överkastet du köpt är ju bara så fint...
Kram

Annelie sa...

Hörrudu.. vilken grann samling på bilden! Jag önskar verkligen att jag kunde samla på något, men det går bara inte för jag lessnar tyvärr så fort. Gång på gång så har jag påbörjat tex samla porslin men efter 3-4 köp så har jag tröttnat. Har försökt mig på gamla filmisar, bonader och bestick men icke. 1 köp och något annat fångar mitt intresse.
Jag skulle gärna vilja längta efter något, en spec del kanske, fynda, titta på, ställa fram.. ja samla helt enkelt. :) Fast kanske jag kan säga att jag då samlar på en massa udda saker ;)

Stämningsfullt / En bit av oss sa...

Så snyggt!
Jag samlar bla på Filippa-K muggarna från Rörstrand.

Sofia sa...

Jag samlar på böcker skulle man nog kunna säga. Dessutom älskar jag fina tårt- och kakfat.

Har redan innan funderat på att ta fram faten när vi köper nytt vitrinskåp... och nu blir jag ännu mer sugen på det!

Annika sa...

Jättefint!

StinaTooMuchInspiration sa...

Vilka härliga färger. Och jag har också en svägerska som heter Stina :) Jag samlar på tavlor med religiösa motiv. Det är verkligen jättekonstigt, eftersom jag varken är religiös eller inreder i din stilen. Men i stugan passar de in på något sätt. Men konstigt är det. Jag borde kanske fundera på om det ligger något djupare bakom...
Ha en bra dag :)
/Stina.

Related Posts with Thumbnails