lördag 26 september 2009

Glada tillrop

Här kommer lite glada tillrop från mig! Alla kurskamrater är här och ni må tro vi har det trevligt :) Idag blir det först en tur med tjejerna till stan och visa dem runt i Helsingborg, några av dem vill även till Helsingör.
X
Sedan ska jag åka och föreläsa om Färg & Stil för 90 pers på Strand i Landskrona! Roligt!! Massa hudterapeuter som har regionsträff! Håll tummarna för mig :)
X
Ikväll blir det matlagning, vin och tjatter. Vad gör ni denna härliga höstadag?
XX
Bilden är tagen hos mina föräldrar, i deras allrum på övervåningen. Yin och Yang i perfekt balans.
X
Kram

9 kommentarer:

♥ Affi ♥ sa...

Åh vad jag önskar att jag bodde närmare Helsingborg. Jag skulle så gärna komma på en kurs hos dej! Är väldigt intresserad av Feng Shui och färg & stil.

Lycka till med föreläsningen!

Kram

Lisa sa...

Denna gråa lördag :-) mysigt, ska jag spendera mesta tiden i tvättstugan. Så i em är allt rent och fint och förhoppningsvis har jag hunnit med att rensa en av garderoberna också.
Kram till dig och all lycka på föredraget och ha en underbar dag med vännerna - Lisa

lugnet sa...

Såå roligt!! Hoppas det går bra på föresläsningen!!!!
Min man är i Dubai och både dottern och sonen sover hos kompisar inatt..! Så jag tar med mig Smillahunden till en gammal kompis, tänder i brasan och dricker ett glas rött!!
Kram//Ulrica

3kärlekar sa...

Håller alla tummar jag har! :)
har en utmaning på min sida - ett hyllplan som sitter högt (för att inte så huvudet på det) längs med ena sängens långsida - en hylla jag tänkt sätta upp bokstäverna M och M (våra initialer) i någon rostig variant - men vad ska jag mer samla utan att bli av med den fina känslan i rummet? Behöver lighta upp rummet från att verka för perfekt, utan att röra till det... Alla tips tas emot med stor tacksamhet! :)

Maria sa...

Hej, vad tyckte du om din utbildning till fengshui konsult?
Jag funderar på att läsa till det.
Kna du ge några tips på var man kan utbilda sig till det?
/maria

Lindhagens Anna sa...

Hej!

Håller alla mina tummar för att det går bra med föreläsningen! Själv befinner jag mig i Danmark med Son o Man (Lalandia). Första gången vi är här. Jag tycker väl inte detta är någon höjdare direkt men sonen tycker det är kul. Det är inte riktigt min grej att vara på ett stirrigt badland. Ha det gott//Anna

Anonym sa...

Hej söta Jannice!

Du var så duktig och proffsig! Du plockade hem alla poäng! Många kom och frågade mig om dig sen, verkade som om dom var riktigt intresserade. En hel del visitkort gick åt och även en del papper. Vill du förresten att jag ska ta med dem till dig innan vi träffas för analysen? Jag kör förbi dig både på måndag och på onsdag. Kan svänga in med dem om du vill?

Hoppas att ni fick en mysig kväll! Nu ska jag slappa i soffan! Så många damer tar på krafterna ;-)

Stor kram Christin

Malin R sa...

Tack för en jätteinspirerande föreläsning på Strand idag! Mycket som varit "självklart" men som man inte applicerat ändå. Tack!

Hälsningar
Malin Rosenberg

Jes/Vita villa vila sa...

Heeej vännen!

Så klart jag håller tummarna - tänk om jag kunde varit med :) hade varit såå intressant att lyssna på din föreläsning!!

Stor kram till dig raraste Jannice!

/Jes

Related Posts with Thumbnails