måndag 21 september 2009

Repetera mera!

Måndag igen! Härligt va?! Idag har jag fullt upp här hemma med inbokade färg- och stilanalyser. Kul! Vi får se om töserna vill bli fotade, det hoppas jag, så jag kan visa er :)
X
Åsa på bilden stylade jag för ett tag sedan. Hon har otroligt vackra färger i sig själv, men också ett underbart leende och glittrande ögon.
X
Hon är en kontrastrik sommar, vilket innebär att hon klär i kalla toner. MEN tänker ni, varför har hon då en olivgrön klänning på sig? Kolla in hennes underbara ögon säger jag då!! För att klä sig rätt handlar också om att repetera sina färger på hud, hår och ögon. Här har hon en klänning som repeterar hennes underbara ögonfärg.
X
Men genom att arbeta med kontrastfärg (lila) på halsduken till den olivgröna, livar det upp hennes ansikte och gör färgsättningen än piggare. Hennes ansiktsform tillhör de kantiga vilket gör att hennes kantiga glasögon passar utmärkt. Även här - R E P E T E R A våra vackra drag.
X
Kram6 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Godmorgon Jannice! Vad fin hon blev Åsa och så roligt att få göra några nya tjejer också. :) Nu har jag en vecka kvar innan jobbet börjar så för mig blir det till förberedelse minsann. Kanske hinner in på Synsam och kolla in ett par nya glasögon också!

Ha en skön vecka!

Kram Jenny

LantlivsAnette sa...

Gomorron där borta !!
Åhhh så fin hon är..vad du är duktig, himmel alltså !!
Fasiken att jag bor så långt bort från dig, annars hade jag satt mig ner för en hel styling..så härligt..
Ha nu en toppen dag
Kraam Anette

Fru c sa...

ÅHH, tänka att bli stylad av dej, det vore underbart :-)
Kram, Carolina

Jenny sa...

Godmorgon! Du kan du! Skulle gäääärna bli stylad av dig, skulle vara så skoj! Hur var filmen förresten? KRAM

nea i det gula huset sa...

Så fin hon är!
Jag hade missat inlägget där du visar före-och efter på en av dina kunder från Gävle!
Superfina båda två!

Ha en fin måndag!
Kram nea

veronica sa...

Hade ju varit jättekul att bli stylad av dej förstås, jag har ju ingen aning om vilken "årstid" jag är, men med såna här lättförståliga råd kan man ju fixa en del själv ändå ju. Tack, tack!!:)

Related Posts with Thumbnails