måndag 9 november 2009

10 minuter

Samla på dig en massa ljus så här års. Ju fler desto maffigare!! Ett fat på bordet med ljus som går ton i ton som på den här bilden (Granit) är fantastiskt vackert, och ger eldlelement åt inredningen som vi behöver så här års.
X
Veckans välbefinnande tips!
Gå upp lite tidigare på morgonen. Innan man, barn och andra vaknat där hemma. Tänd ljus, sätt dig ner i den goaste fåtöljen och välj något gott att dricka. Sitt bara ner i 10 minuter och lyssna på tystnaden.
X
Kram

4 kommentarer:

Anna-Malin - Helt Enkelt sa...

Ääääääskar ljus, speciellt i din fina färgskala...mmm....kan inte få för många....=)

Kram!!

Monica sa...

Hej Jannice,
härlig bild! Jag tänder massor av ljus varje kväll, tycker också att det är så mysigt. Men upp på morgonen före barn och gubbe, nja - kommer nog aldrig ske. Så trött som jag är.

Nu har jag hälsat på i ditt Helsingborg, har ett inlägg på min blogg blogg Betongkrukan, hälsningar Monica

Grodmamman sa...

Härligt med alla ljus!
Här går jag gärna upp före barnen och maken på veckorna, men jag har aldrig satt mig i en skön fåtölj i 10 minuter med något gott att dricka och bara njutit av stunden. Det låter som något jag borde prova!:)
Kram

Lisa sa...

Härligt, himla vackra ljus också. Jag är en stor fan av tystnaden, min dotter undrar hur jag kan överleva i min tystnad :-), hon är en stor fan av musik, vilket jag också tycker mycket om ...ibland. Uppe först är jag alltid och tar en stund för mig själv....helt enkelt ljuvligt :-)
Kram Lisa

Related Posts with Thumbnails