tisdag 17 november 2009

Byggfast Lounge

Vi fortsätter väl och kikar på mitt jobb hos Byggfast. Idag tänkte jag visa er deras lounge alternativ väntrum. Ett långsmalt rum, med ganska så stort fönster. Jag stoppade chiflödet med den runda lampan Maskros från Ikea. Och breddade och lugnade rummet med den svartvitrandiga mattan, också den från Ikea.
X
Möblerna hade företaget i ett källarutrymme och är danska. Syns nästan. Jag tycker de är urläckra och det var synd och skam att de inte användes!
X
Mattan binder ihop loungen med övrig inredningen genom det grafiska mönstret. Tidningsstället på väggen heter Vågspel och är köpt på Kinnarps.
X
Till vänster ska det till och bli en skrytvägg ;) med läckra kontrastrika bilder på deras stora projekt, deras vision samt en platt tv där aktuella ämnen kan snurra.
X
Kram
Jannice

5 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Så fint!!! Vad kul att läsa om allt du har gjort och tanken bakom.

Tack för din fina kommentar!

Kram L-L

Hedera Helix sa...

Snyggt! Vill även kommentera förra inlägget, precis såna inlägg som gör det så roligt att titta in här, man blir så inspirerad, tack! Just nu har jag lite problem med att "pyssla till det" på en tevebänk, men det är väl samma princip där kanske....(?) annars ett "önskeinlägg..." *skrapar lite med foten...*

Beatrice sa...

Jag håller med om att fåtöljerna är helläckra!

Vad kul att få se hur du byggt upp miljöerna hos kunden och få se vilka färger och former du valt!

Kramar
Beatrice

Proforma sa...

Läckert, Jannice! Möblerna var underbara, verkligen synd att de skulle stå undanskymda!
Kram Irene

Elin sa...

Tack för din så fina kommentar hos mig... Vilken spännande och inspirerande sida du har... Här måste jag titta vidare... Så mycket tänkvärt och vackert...

Många kramar
Elin

Related Posts with Thumbnails