söndag 8 november 2009

Bloggträff Formforum

"Sveriges främsta inredningsbloggare är inbjudna på bloggträff i Göteborg. Och du är en av dom."
X
Det här mejlet kom förra veckan, och hur glad blir man inte av en sådan inbjudan!!?? Sista höjdpunkten som jag lovade redovisa här på bloggen i veckan.
X
Idag åker jag och ett 20-tal andra bloggare till Göteborg för bloggträffen FormForum. Det ska bli trendseminarie, besök hos Cult design, Boråstapeter och mycket annat matnyttigt för inredningstokiga. Anordnare är Stefan Nilsson på Trendgruppen, Frida med bloggen Trendenser och Milk kommunikationsbyrå.
X
Inte nog med det. Hotellet vi kommer bo på är Avalon hotell, det enda Feng Shui certifierade hotellet i Sverige (det är mina lärare som inrett det :) Ni kan tro jag kommer trivas och sova gott, inga currykors där inte ;) hehe!! Och så delar jag rum med room by Sofie som ni nog alla känner till vid det här laget. Annars kika in på hennes kreativa och inspirerande blogg HÄR.
X
Jag är så glad att jag fått möjligheten till detta, ska bli så roligt!! Naturligtvis är kameran med så ni kommer få rapporter i veckan som kommer, var så säkra!
X
Kram på er och fortsatt trevlig söndag!!

6 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Halloj !!
Jag fick också inbjudan, men jag kan inte åka, det är för långt..synd, det hade varit roligt !!
Kraaam Anette

Hem och Lycka sa...

Fick också inbjudan men efter det som hänt så orkar jag inte. Synd, det hade varit roligt men det får bli nån annan gång. kram Mia

Zun sa...

Ja, här är också en stackars norrlänning som tyckte att det var för långt att åka med så kort varsel...... Jag grämer mig verkligen, det verkar vara en zunderbar träff och jag hoppas verkligen att tillfället återkommer.

Hoppas ni får det bra. Det hade varit trevligt att få träffa dig och de andra.

Kram Zun

Jenny sa...

WOW, vilken grej! Stort GRATTIS till dig! :) Hoppas du får en underbar resa och njut av din underbara vecka! Stor KRAM

Lisa sa...

Låter hur kul som helst, ta måånga bilder som du kan visa sen :-)
Ha det underbart
Kram Lisa

Sara sa...

Så roligt. Stort grattis, hoppas du har det underbart! Det ser ut som du kommer få massa inspiration i alla fall. Kram Sara

Related Posts with Thumbnails