torsdag 5 november 2009

Babuschka

Den här lite moderniserade babuschkan köpte jag på Ilva. Tycker de är urcoola och så sätter de lite färg här hemma.
X
Kram

13 kommentarer:

Josefine sa...

De är så söta! Jag ska själv köpa dem:) har du sett de fina juldukningarna som Erik Buch gjort? Superfina! Står i entrén hos Ilva, blev färdigt igår så vet inte om du hann se dem:)

Kram Josefine- At home

annainreder sa...

Du har fått lila på huvudet!
Jätte fina!
Kram

Sara sa...

Så läckra! Har också fått lite lila på huvudet, kanske för att jag tittar in här lite för ofta ;) Söker efter en lila pricken över i:et, tror du har hittat den åt mig. Och du, vårt skrivbord behöver en ny lampa, men den hittade jag faktiskt innan jag såg den här på din blogg :) Så nu blir det en tur till Svågertorp så fort jag blir frisk. Tack för i måndags, det var supermysigt. Kram

Mom´s kitchen sa...

Gulliga de är! Fast de heter inte babushka utan MATRJÖSHKA=) Men det spelar väl ingen roll, de är fina ändå, vad man än kallar de för=)

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Vill också ha! I knallig färg. Rosa eller turkos kanske:)
Susanne

Inredningsgalen sa...

Gud vad söta. Gillar verkligen dessa dockor. Själv har jag ett par från Ryssland. Tvingade en vän till mig att släpa hem en till mig o en till mamma. I mammas finns det 13 docker, den minsta är som ett riskorn!!!

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Verkligen urläckra!!!

Jag gillar Odd Molleys variant också.

Önskar dig en mysig torsdagkväll!

Kram/Jes

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Så söta, mycket bättre än originalet.

Malin R sa...

Vacker färg!

Inspirera Mera sa...

Åh vad söta de är!
Kram Sandra

Ida sa...

Verkligen läcker färg, blir glad av att se dem! Hoppas allt är bra, och ha en trevlig helg, själv skall jag njuta av en bok jag lånat på biblioteket idag"feng shui i trädgården", skall flytta till hus snart och ser fram emot att få planera även en egen trädgård nu enligt feng shui. Det första jag lade märke till när jag såg huset första gången var att det är en svängd uppfart/gång till entren och det är ju bra! Kram Ida

Matilda/Classic Living sa...

Åh så söta! När jag besökte Riga för ett år sedan fanns det likadana dockor men målade som Barack Obama. Fina? Nja, dom fick inte följa med hem iaf.

Må så gott, hoppas du fått användning för halsbandet!

Katja sa...

Skitsnygg! Så härlig färg också! :)

Related Posts with Thumbnails