onsdag 11 november 2009

Byggfast

Idag är jag hos en kund som inviger sina nya lokaler som jag fått förmånen att inreda från grunden. Allt ifrån val av golv, till väggfärg och kakel. Tänkte visa er hur mina moodboards såg ut när jag "pitchade" på uppdraget.

X
Jag gav Byggfast två förslag då de redan hade de danska möblerna till vänster på bild 1, så jag ville visa dem lite olika alternativ.

X
Vilken tror ni att de valde? Det "danska" eller det "grafiska" alternativet? Vilken stil skulle du valt utifrån ett byggföretags perspektiv?
X
Kram
Jannice

15 kommentarer:

gunilla sa...

svårt val - den danska, tradition och säkert eller den moderna, nyskapande och framåtblickande. jag hade nog tagit den moderna - den ger nog ännu större förändring av företaget framtoning än den danska. eller jag vet inte. skulle vilja gå runt i båda miljörena och känna efter. vad skulle du välja?

Soform sa...

Jag tror dom valde det grafiska alternativet. Känns som det rimmar bäst med deras logga. Väldigt fina moodboards hur som helst! :)

Ida sa...

Hrm...svårt men jag tror de valde det grafiska men jag hade valt det danska... Du är så proffsig, jättefina förslag båda två. Ha en bra dag här i skånska höstrusket! Kram Ida

Petra sa...

Det danska förslaget! Modernt med tradition, Lyxigt men enkelt.

Beatrice sa...

Hej där!

Vad roligt det måste vara att få inreda lokaler från grunden!

Jag tror att företaget valde det grafiska, för jag håller med ovanstående kommenterare om att det förslaget passar bra ihop med loggan.

Men, man vet ju aldrig... :-).

Kram
Beatrice

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Tror de valde det grafiska! Har någon slags fördom om att det är mer manligt, och en annan om att byggare främst är män;)

Jag själv skulle valt en mix av stilarna:)
Susanne

[room] by sofie sa...

Bra jobbat tjejen! Tror de valde den danska varianten... ;)

KRam kram!

Anna på Smultronbacken sa...

Vet inte vad de valde, men jag hade valt den grafiska utformningen av lokalerna! :-)

milla-andante sa...

Vilket roligt jobb!! Du är så duktig!
Tror de valde det grafiska...

Tack för dina ord också!!! De värmde!
KRAM

Henrick Eriksson sa...

Jag tror nog på det danska, tryggt och funktionellt men ändå med design och tidlöst.Båda har du gjort riktigt snyggt och bra!/ Henrick

Lotta sa...

Jag hoppas att de valde det grafiska - mycket snyggare!

Postadress Torslanda sa...

Snygga förslag båda. Jag gillar det danska bäst.

Hedera Helix sa...

Har ingen aning, men själv skulle jag valt det danska!

Camilla C sa...

Hej du! Tack för sällskapet vid lunchen idag :).
Var tvungen att leta upp din blogg efter vårt möte hos Bygg Fast. Kul att få se dina moodboards eftersom vi pratade om dem. Jag vet vad de valde ... ;)

Lindhagens Anna sa...

Hej hej!

Den grafiska alternativet passar bäst till den här sortens företag. Det danska förslaget är snyggt men passar bättre i hemmamiljö tycker jag =). Ha en bra fortsättning på veckan.

Kram//Anna

Related Posts with Thumbnails