måndag 30 november 2009

Singel

Är du singel och söker efter tvåsamhet? Nej, det här har inte blivit en datingsajt :) Men ofta när jag gör konsulationer hemma hos människor som är ensamstående, har de ofta ental av sakerna. Vad sänder man omedvetet ut för signaler då? Vore det inte positvare att öppna upp för tvåsamhet och påverka möjligheterna till att bjuda in någon till sitt liv?
X
Mitt tips är att skaffa två sängbord, två handdukar, två muggar och bilda positiva föreställningar som påminner om den kärlek man vill finna i sitt liv. Att helt enkelt inreda så som man vill att sitt liv ska bli.
X
Åter igen en bild från Sköna hem med en härlig blandning mellan modernt och gammalt. Och vilken snygg färgsättning!! Inredningen blir oftast bra när man hittar den där udda prylen som inte riktigt passar in i inredningen. Kan ni se vilken pryl det är på den här bilden?
X
Kram
Jannice

10 kommentarer:

christin sa...

Sittpuffen?
Mörkare nyans och annan färgskala?
Kram Christin

Susanna sa...

Men man kanske inte ska köpa mer än man behöver? Känns dessutom lite väl desperat att "bädda för tvåsamhet" som singel.

Blomgrens sa...

Jag håller med det är sittpuffen. Men det är också den som gör det där lilla extra.

milla-andante sa...

Så kul när du beskriver exakt vad det är som gör DET! Håller jag för puffen så håller jag verkligen med dig!
Härliga färger!
Kram

Millas hem sa...

*gillar*

C

Hedera Helix sa...

Först tänkte jag att nattygsborden (nattduksbord...vad heter det..?) var lite olika, men det är nog puffen du tänker på, den behövs för det lilla extra.
Angående ditt förra inlägg: Fler tips o råd för inredning/möblering á la feng shui, gillar det! Så fortsätt med det och härliga inredningsbilder, gärna från ditt eget hem! Samt före/efterbilder är ju alltid roligt!

Timmerhuset sa...

Alltså det där med att inreda för två som du skrev om känns ju galet. Leder tankarna till Roland i "Torsk på Tallinn" när han satte upp en extra handdukshängare innan han åkte... =)

Hem och Lycka sa...

Bilden är lite för liten för att se ordentligt men jag tänker också på sittpuffen..

kram

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Bilden är underbar. Den ligger i min inspirations mapp. Men min man tycker det blir för flickigt som han uttrycker sig :) Karlar...

Men den kvinnliga listen brukar ju segra :)

KRam

a-k sa...

Ja puffen är verkligen pricken över i:t. Gillar ditt tips och tror på den påverkbara positiva spiralen.

Related Posts with Thumbnails