måndag 23 november 2009

Byggfast Detaljer

Jajemän, visst blev glöggmyset igår trevligt. Vi hade fullt hus från 15 till 21. Och jag får erkänna att julstämningen börjat infinna sig. Jag kommer ladda upp lite bilder så fort jag får tid. Ni får kika på ytterligare bilder från Byggfast jobbet jag gjorde så länge. Måste iväg till en kund nu. Ska hjälpa henne med belysning i vardagsrum, men även i hennes salong. Kul!
  1. Så klart soterade jag deras böcker i hallen efter färg enligt sann Feng Shui lära. De har hållt det så sedan september, så det verkar gå fint för grabbarna. Pendeln från Ikea blir en fokuspunkt i hallen och det ger betydligt mer effekt när böckerna fungerar som färgstilleben.
  2. Byggfastskylten gjorde jag med hjälp av ett tryckeri. Den är 3 x 1,5 meter. Direkt frontade på företagets "Powerwall" (det första man ser när man kommer in på företaget). Alltid belyst! Man ska vara stolt över sitt företag! Och nej, inga mattor med logotypen på. Vad förmedlar det? Bildligt talat trampar man och torkar av sig smutsen på företaget.
  3. Designklassiker möter ikea. Trädet från Swedese i kapprummet, tillsammans med en ikeapall.
  4. Sista bilden behöver ingen närmare förklaring va?? Var ju tvungen att sätta min signatur på arbetet ;)
Hoppas ni får en fin start på veckan. Jag och maken började med en duktig försovning imorse. Vi vaknade kl 09:10!!!! Det tar på krafterna att baka ;)
X
Kram på er!
Jannice

6 kommentarer:

annainreder sa...

så skönt med sovmorgon!
Kram anna

DESIGN by B / Lantligt förälskad sa...

Hej! :-)

Jag vill välkomna dig till min nyskapande foto/inredningsblogg DESIGN by B. Hoppas du kikar förbi & glöm inte börja prenumerera. För snart kommer nya fräscha julfoton.

Kram Benita

KarinBj sa...

För längesedan inspirerade du mig in bloggen till att ordna mina böcker i bokhyllan i färgordning och jag älskar det!

Ser att du också är en Sony Alpha-tjej! :-)

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad mysigt Jannice! Glöggkväll... ja det längtar jag efter. Har köpt den nya clementinglöggen, ska bli kul att prova den :)

Ha det gott!

Kram Jenny

Dahlarna sa...

Vad läckert du har gjort! Har aldrig tänkt på det där med logga på mattan... ;-)! Hoppas att du får en fortsatt bra vecka. KRAM

Design by E sa...

Hej Jannice!

Tack vad kul att du kikat in hos mig o gillar allt mitt djuriska..tycker det sätter lite "klös" på en äldre möbel, snyggt att blanda gammalt/modernt. wow vilket fint hem du har, ljust harmoniskt, trevligt reportage i Metro, hade Sofi Sykfont här i förra v o gjorde julreportage.
Vi ses väl på nästa blogg-träff då..om man nu blir bjuden..ha de gott. Kram Elizabetth

Related Posts with Thumbnails