söndag 15 november 2009

Snälla Bemz

De här vackra blommorna hade Åsa Langefors och Monika Norrby med sig när de var här och tog bilder för Plaza interiörs räkning. Bilden har jag tagit i mitt kontor.
X

Snälla Bemz, kan ni inte börja sy överdrag till denna Ikea fåtölj?? Jag behöver en ny klädsel, och jag gillar verkligen den här sittmöbeln. Någon mer som har den där ute i landet och vet vad den heter??
X
Kram
Jannice

7 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ljuvlig bukett med blomster!

Kram Annica

Isabell sa...

Hej Jannice!
Ett tips till dig är att lämna in fåtöljen för omklädnad. En fåtölj med bra stomme behöver bara nytt tyg och jag skulle tro att jobbet för omklädnad går på ca 3000 kr + tyg. Det kan ju vara värt det om det inte finns klädslar att köpa!
Ha en fin kväll.
Varm hälsning
Isabell

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Vet inte vilken modell det där är! Men oj vad jag skulle vilja att de började tillverka den igen:)

Påminner rätt mycket om Ekeskog, som de hade för nått år sedan. Jag hann aldrig med att köpa den förståss..men sofforna kan man ibland hitta på nätet!

Susanne

Martina sa...

Underbara bilder!:)

jewel1 sa...

Hej,
Har denna fåtölj och om jag inte minns helt fel så heter den FLEN. Har själv både vita och blå överdrag. Men några nya hade inte varit helt fel.

Mvh Maria

ELIN sa...

Vilken underbar blogg du har. Du tar pysslandet hemma till en annan dimension. Jag har kollat igenom din blogg lite ikväll o den har verkligen inspirerat! Kram.

Sara Herring sa...

Hej Jannice, vilket vackert hem (och kontor!) du har. Tyvärr inga planer på överdrag till Flen inom den närmaste tiden (om det är vad den heter?). Skicka gärna ett mejl till kundservice@bemz.com, så sparar de din mejladress, och hör av sig i framtiden OM det skulle bli överdrag ändå :)

hälsningar

Sara från Bemz

Related Posts with Thumbnails