lördag 7 november 2009

Vilken vecka!

X
Jag sa ju att det var 3 inredningshöjdpunkter denna vecka. Det kommer bli 4:a!! För igår fick jag reda på att jag är en av Inredningsbloggarna. Roligt som bara den!! Det är Ola Mattisson 7 billion som är ansvarig utgivare och som har samlat en av Sveriges bästa ;) bloggare på en och samma sajt!!
X
Kika gärna in på inredningsbloggarnas sida HÄR, det finns 16 bloggar att inspireras av för dig med stort inredningsintresse.
X
Du vet väl att det även finns en motsvarighet när det gäller mode och kläder, som Frida Fahrman tillsammans med web- och kommmunikationsbyrån 7 billion har samlat sina favoritbloggare under ett och samma tak. Den sidan hittar du HÄR.
X
Kram

5 kommentarer:

lugnet sa...

Sååå många roliga saker som händer i ditt liv!!! Jag säger bara, Grattis!! Du har en underbar blogg och platsar absolut där!!!!! Kul med hemma repotage!! Du skriver väl i ett inlägg när du kommer i Plaza Interiör!!
Så spännande och Lycka Till!!!
Kram//Ulrica

Cathrin sa...

Å, stort grattis till allt roligt som händer just nu! Din blogg är en stor inspirationskälla och alltid så härlig att besöka!

Ha en riktigt fin helg
Cathrin

HOUSE OF PHILIA sa...

Men vad mycket roligt!!! Reportaget i Metro var absolut smashing!!! Såå fint, hade platsat i Livingetc, jag lovar! :) Allt händer för att du Jannice är så duktig - glöm inte det!

Ha en fab helg och njut av framgångarna
KRAM

Ditt fan P

Hem och Lycka sa...

Jösses Jannice, det går jättebra för dig ju, stort grattis igen! Vad jätteroligt, det är du väl värd!

kram Mia

Blomgrens sa...

Efter att ha varit på dina kurser förstår jag dina framgångar. Du är fantastiskt duktig på det du gör. GRATTIS!

Related Posts with Thumbnails