måndag 15 februari 2010

Årets stol Family Chairs

I måndags för en vecka sedan var jag på Elle Interiör galan som arrangerades i samarbete med Design House Stockholm, i deras vackra lokaler på Norrmalmstorg.
X
Årets stol har alltid tilltalat mig som pris, och i år gick det till en favorit!! Ni skulle hört jublet i lokalen. Urhäfigt! Nämligen till Family Chairs av Lina Nordqvist. Och är det så konstigt?! Makalöst vackra!! De här stolarna har allt. Enkelhet, tradition, modernitet och funktion. I like a lot. Finns i svart eller i trä och fungerar i såväl lantlig miljö som i modern. Svarta hade suttit fint här hemma till det vita bordet och så skulle de flörta gott med vår kökssoffa, både i tradition och enkelhet.
C
Kram
Jannice

5 kommentarer:

Åse - Interiörguiden sa...

Jag håller med om att det verkligen var ett bra val vad gäller årets stol. Pinnstolen är så ursvensk men hon har ändå lyckats gjort dem moderna i formen.

Jenny sa...

Gud så spännande! Kul att de delar ut fina priser till duktiga designers. Ha en underbar dag min vän! Stor KRAM

Cathrin sa...

De där stolarna gillar jag också. Men så är jag såld på svarta pinnstolar. Vi fick fyra "Lilla Åland" av svärföräldrarna till köket förra julen och jag bara älskar dem. Dessa är ju lite "roligare" än mina traditionella men ändå klassiska. Ett bra val,helt enkelt.

Och visst skulle det vara väldigt fint med svarta stolar hos dig!

Ha en fin måndag!
Kram
Cathrin

Henricks tankegångar sa...

Ja de är otroligt snygga! Juryn gjorde ett bra val! / H

Stämningsfullt sa...

Ja de där stolarna har jag suktat efter sen jag såg dem första gången!

Related Posts with Thumbnails