onsdag 3 februari 2010

Fika

I det här snörusket är det mysigt med fika! Och tulpaner såklart! Jag älskar blandbuketter med varma och kalla färger tillsammans. En bukett räcker för att ge eldelement till matsalsdelen i ett annars ljust hem.

Maken jobbar också hemifrån idag, så här sitter vi och dricker kaffe, jobbar, eldar och jag har lagt in önskemål om en semla i eftermiddag. Men jag går inte utanför dörren, var så säker. Men det måste han, eftersom det är så viktigt med snus. Ja si dessa laster... Idag blev det dock till min fördel ;)

Kram

Jannice

11 kommentarer:

annainreder sa...

Är det du och maken som tar en 11 kopp?
Jag vill också HA!
Kram Anna

Anonym sa...

Jag vill ställa en fråga och du väljer såklart om du vill svara.

Jag ramade in en vacker bild igår och placerade den på en byrå i min hall vid ytterdörren. Bilden är underbar somrig och föreställer en vacker vit grind som är stängd och man ser gången in till ett underbart litet hus. Runt om allt detta är det blommor som pioner och lupiner. För mig är bilden drömmen om värme, sommar och huset/ stugan är en dröm.
Nu tänker jag att grinden är stängd och vad det bettyder. Att jag sen placerar denna bild så nära ytterdörren kanske är märkligt men den är på ett ställe där vi alltid fixar hår och kläder varje dag. För mig är bilden positiv men........
Hälsningar
Lena

Pysselpalatset sa...

Hej, tänka sig att blanda blommor i alla färger går alldeles utmärkt.. skulle man blanda samma kulörer i annan skulle det bli katastrof.... har aldrig sett en blomma som inte passar... mystiskt. ha en bra dag och lycka till med reportaget... kram Jeanette

Helena sa...

Hej!
Kul att hitta din blogg. Så mycket fina bilder och vilken inspiration jag fick! Härligt!
Hälsningar Helena

Anna / Sand´s Drömmar sa...

Låter mysigt det där!

Jenny sa...

Ser gott ut! Å semla lät inte alls helt fel *MUMS* Hoppas du har en riktigt mysdag trots att vädret hindrade köpenhamnsdag. Stor KRAM!

Anonym sa...

Hej!
Jag undrar vad har ni för köksbord? Är på jakt efter något likanande, skulle vara kul att vet vilket det är på bilden! Tack på förhand! / Fia

EN INREDOHOLIC sa...

Hej!

Så länge den betyder något positivt för dig tycker jag den ska vara kvar. Men om du börjat fundera på att den är stängd.. Fundera på varför har tanken slått dig att det skulle vara fel. Känn efter i magen.. den låter vacker för mig.

Lycka till Kram Jannice

EN INREDOHOLIC sa...

Vårt köksbord är PS ikea... Finns tyvärr inte längre i sortimentet. Kanske på blocket!Ommålat till vitt!

Kram Jannice

Hem och Lycka sa...

Mmm, vill också ha semla!

kram

Malin sa...

Kan tänka mig att kaffet smakar extra gott i de snygga kopparna. :-)

Related Posts with Thumbnails