torsdag 11 februari 2010

Det kungliga bröllopet

X
För er som är nyfikna på det stundande Kungliga bröllopet mellan Daniel Westling och Kronprinsessan Victoria kan jag idag tala om att Ebba von Sydow kommer den 8 mars och under 15 måndagkvällar, klockan 20.00-21.00, hålla i den nya programserien ”Det kungliga bröllopet”. Det blir bröllopsyra, men också en bild av den kungliga vardagen. Ebba följer förberedelserna inför bröllopsdagen, skildrar folkfesten och hur svenska folket laddar inför den 19 juni.

- Det känns fantastiskt kul, för mig är detta ett drömuppdrag. Jag jobbar parallellt som redaktör och kör vidare med bloggen. Nu hoppas jag såklart att du kommer hänga med på måndagkvällarna i vår, säger Ebba.
XX
För er som gillar bloggar, kan jag rekommendera Ebba von Sydows lättsamma och trevliga blogg. Där du får besöka både vardagen, och den flärdfulla glamouren på slottet. Skönt att fly vardagen för en stund och kika på kungliga dukningar och annat lyx.
X
Kram
Jannice

3 kommentarer:

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Säga vad man vill om kungahuset, men det där med reklam har de fattat i alla fall! Jag tror jag kikar in på bloggen nån gång då och då, men varje måndagskväll - det blir för mycket för mig. Då ägnar jag hellre tiden åt att läsa fina inredningsbloggar!

Tulipa sa...

Vilket program! Ett absolut måste för mig att kolla på...

Helläcker bild!

Smultron på ett strå sa...

Jag tycker nästan lite synd om Madeleine, snacka om att komma i skymundan - fast hon kanske tycker det är skönt, det får man hoppas i alla fall. Har äntligen köpt Allt i Hemmet där du är med och ska titta, läsa och njuta i helgen. Ha det så bra//Maria

Related Posts with Thumbnails