onsdag 10 februari 2010

Sir Paul Smith

Hemma igen efter mässan och håller på att gå igenom 100-tals med bilder. Inspirerande dagar där sammanfattningen är färg, trä, glädje och Sir Paul Smith!!! Han var helt klart höjdpunkten på mässan. Makalöst inspirerande föreläsning, där jag fick med mig mycket intressanta tankar, värderingar och kunskap. En hel del tips till mitt eget företag.
X
Här kommer en liten bildkavalkad från hans monter (JA TACK jag tar gärna en av stolarna på bilden ovan), föreläsning och....

...........så kommande löpsedel på "Hänt Extra" förstås *blink* Kom ihåg vart ni såg bilden först. Japp, jag är lika stolt som jag ser ut :) Paul själv ser störtskön och cool ut! Bild Sofie Börjesson och Susann Larsson.
XXX

Hans mönster på möbler, tyger och tapeter inspireras från hans resor, fotografier (han älskar att ta foto) som exempelvis alla blommor på första och andra bilden.
Våga inspireras av allt du har omkring dig! Eller som Paul själv säger "Du kan finna inspiration i allting, och om du inte hittar något, tittar du bara inte på rätt sätt". Tänk på det när ni inreder där hemma. Inspireras av en tavla, av en vacker bild ni tagit eller naturen en kall vintermorgon. Tänk inte så mycket utan känn efter och överför den känslan till material i ditt hem!

Tips! Har ni möjlighet, försök att besöka någon av hans alla butiker världen över när ni är ute och reser. Hans sätt att inreda, överaska och vara lekfull på ett smakfullt sätt är fantastiskt. Vill du veta mer om Sir Paul Smith, kan du gå in på hans blogg HÄR.

Kram
Jannice

7 kommentarer:

Anna sa...

Låter inspirerande att höra Paul. Hans ordspråk är inte att leka med! ..riktigt bra!

FRÖKEN KUMLIN sa...

Kul med citatet på kort, vi satt så långt bak att det inte ens var lönt att försöka fota =P

Jes/Vita villa vila sa...

Hej raraste!

ÅÅÅÅ vad spännande med sådana möten och inspiration till 1000! Härlig bild!

Kram kram vännen!
/Jes ♥

Lilla huset på prärien sa...

Hej Jannice!

Vad härligt det ser ut - du ser verkligen stolt ut :) Förstår att du hade en fantastisk tid på mässan!

Kram Jenny

lee sa...

ohlala, så gøy! må være veldig inspirerende:)

DAHLARNA sa...

Vilka härligt inspirerande bilder! Bästa fotot är ju såklart på dig & Paul! En av stolarna skulle gärna få flytta hem till mig med...

Verkar som att Paul verkligen har gjort ett stort intryck på många, då alla som varit på mässan verkar ha skrivit om honom.

Önskar att jag hade kunnat vara där...

KRAMAR!

Trädgårdsmakaren sa...

Finfint inlägg. Goa bilder.


Skulle gärna besöka hans butiker.... Vad heter dom??

Hillevissan

Related Posts with Thumbnails