fredag 12 februari 2010

Mimou

Tycker ni det är kul att få lite feed back och bilder från mässan? Eller är det tjatigt när alla inredningsbloggar överöser er med fakta om detta?? Jag försöker att erbjuda något matnyttigt i inredningsväg samtidigt som jag visar nyheterna. Vad tycker ni?? Ge mig gärna återkoppling.

På Möbelmässan fastnade jag för Mimous monter. Jag gillar deras bohema tyger och tapeter, samt deras vågade mönstermix fast i en dämpad ton. Här ser ni bilder från deras monter.

Nytt är också att de tagit fram möbler i material som stål i pastelliga toner inför mässan, som prov. Vad tycker ni?? Själv tyckte jag det var jättefint och hoppas verkligen att de kommer ta fram möbelserien, så som avlastningsbord, sminkbord och nattduksbord. Snyggt till deras stil på tapeter, men också ursnygg kontrast i ett väldigt vitt hem. Deras formspråk ger också (yang) lite maskulin känsla vilket är roligt då färgen på borden är mer feminina (yin). Tummen upp för Mimou säger jag.
C
Kram
Jannice

12 kommentarer:

Jeanette sa...

Jag har också varit på mässan och tittat runt lite men tyvärr var jag så uppbokad av möten på mässan att jag inte fick den tid jag velat för att gå runt... så jag tycker det är toppen att du gör några inlägg om dina favoriter. :) Dessutom, mässan är så stor att man lätt missar många spännande montrar...

Men, vill du och alla andra få lite andra influenser än mässrapporter, som en liten omväxling, så skriver jag om andra inspirationsinlägg på min blogg: http://extravagans.blogspot.com/ Välkommen dit.

Ha en underbar helg med massa ♥ ♥ ♥
Kram, Jeanette

Catarina sa...

Hej Jannice,
Det är toppen att du visar bilder från mässan. Din är den enda inredningsblogg jag läser och jag tycker den är inspirerande och toppen på alla sätt.
OM jag hade hus, pengar och bodde närmare skulle jag ringa dig direkt.
Du har också inspirerat mig till att ta fram min Feng Shur för svenska hem-bok och fixat lite här hemma. Stor kram för din jättebra blogg. Keep up the ggod work!

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Absolut inte tjatigt! Jag som inte är där vill verkligen få intryck från er som är där. Blogga på!

Petra sa...

Jättekul att få se bilder från Mässan! Den är ju så stor, så även om många rapporterar om den så är det variation. Vill gärna se mer bilder och höra mer!

Värre är det när alla "proffsbloggare" får samma pressmedelande. Då kan det bli lite tjatigt att läsa samma nyhet från alla...

exklusivvardag sa...

Säger hej när jag kikar förbi :-) trevlig helg!

Maria sa...

Efter Formex kunde jag känna att ja, de flesta bloggar jag läser handlar om samma stil och när man bara behöver slänga en blick på bilden på avstånd för att direkt veta vilket företag den kommer från, då börjar det stå mig i halsen. Särskilt som jag var där live och såg varenda monter. ;) Men de andra mässorna är nog inte lika välbesökta verkar det som, för dina bilder därifrån känns nya och fräscha. Jag samlar ner bilder med rätt känsla i en mapp "inredningsbilder" och när jag behöver inspiration sätter jag det på "bildspel". Himla mysigt. :)

Lillian sa...

Om man läser flera inredningsbloggar kan det bli lite tjatigt, precis som Petra skriver. Men samtidigt kan det vinklas och du tar med saker som andra kanske inte tar med. Och alla har ju inte varit på Möbelmässan så fortsätt gärna blogga om det!

Magnolia sa...

Jag tycker det är jättetrevliga inlägg, inspirerande och en inblick i vad som kommer. Fortsätt gärna med det tycker jag.

Anonym sa...

All inspiration är kanon. Inte så lätt för en mammaledig tjej i skogen att hinna åka på mässa! Jag är tacksam för all inspiration.

Sara

Anna sa...

Hej Jannice

Tack igen för all inspiration och bra sida=) Massa grattis till artikeln i 123. Tittat i butiken varje dag sedan du skrev de i min blogg! Måste säga att du har det ursnyggt hemma!

Kram Anna http://annainorge.bloggsida.se/

Ulrica sa...

Jag tycker det är härligt med bilder och nya intryck från mässan!! Ny energi bara!! Sedan gör man vad man vill med det som allt annat!! Älskar Mimuo!!Färg och mönster!! Trevlig helg!
Kram//Ulrica

a-k sa...

Mimou har ju så väldigt mycket fint så gärna en möbelserie från dem. Och tack för att du rapporterar från mässan så vi som inte hade möjlighet att åka får lite inblick ändå.

Related Posts with Thumbnails