måndag 15 februari 2010

Förnya...

X
...med en gosig pläd i din favoritfåtölj. Mysigt, värmande och gör inredningen extra inbjudande så här års när kylan står utanför dörren. Har du basfärger i rummet kan en pläd sätta stilen och tonen på rummet. Här har man valt en smutsig rosa, tillsammans med brunt skinn och vitt bord. Fåtöljen är kantig och formen blir därför yang, bordet är runt och tillhör yin. Det blir extra fint tillsammans. Bild: Klippan
X
Själv får jag ta tag i det där med pläd till vår soffa. Blir ju aldrig av!?! Och det gör ju så mycket! På tal om mys och vackra plädar, nu ska jag iväg och inreda ett sovrum!!
X
Kram så länge
Jannice

5 kommentarer:

Jeanette sa...

Idag känns det verkligen som man vill sitta i fåtöljen med en pläd och en god bok framför brasan. Burr... Kan tänka mig att det skulle vara fantasktiskt i fåtöljen på din bild, men även i det hem jag skriver om i mitt blogginlägg what a location... det verkar perfekt för sköna hemmadagar! Titta gärna in!

Mona sa...

Hei Jannice. Helt tilfeldig kjøpte jeg et Interiørblad som her i Norge heter Rom 1-2-3, trengte noe lesestoff på Hyttetur i helgen som var. Den flotteste og mest inspirerende repotsajen var fra akkurat ditt hjem. Så utrolig flott du har det. Kjempetrivelig stue med "det" fantastiske speilet over sofaen. Har du malet/sprayet det hvitt selv?? Kjøkkenet: Kjempe lekkert med mursteins veggen, helt rått ;) Legger meg til som følger her hos deg så jeg lettere kan finne tilbake hit når jeg får lyst på en "rundtur av inspirasjon". Ha en kjempefin dag/kveld. Beste hilsen fra Mona (Min Verden/Norge)

The Design Notebook sa...

I like this. It's very nice!

Magnolia sa...

Vilken härlig bild, den här tilltalar mig hur mycket som helst!

Malin sa...

Där skulle man ju gärna slå sig ner en stund. Vackert!

Related Posts with Thumbnails