måndag 8 februari 2010

Nu blir...

...det utgång då Design Week ska sparkas igång här i Stockholm. Elle interiörs designpris ska koras och RUM bjuder på en helkväll på Sturekompaniet.
X
Vi är laddade, har checkat in här på Mornington hotell, tar en drink och njuter av den vackra inredningen. Visst är det smakfullt?
X
Kram
Jannice
X

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Har nyligen upptäckt din blogg, och den är verkligen inspirerande! Jag bor i Stockholm och jag undrar om du kommer att hålla någon kurs eller föredrag här i de ämnen som du arbetar med? Hoppas du svarar ja, jag skulle i sådana fall anmäla mig bums!! Kan du tipsa om någon Feng Shuiutbildning i Stockholmsområdet som du vet är bra, så vore jag också mycket tacksam.
Varma hälsningar
Christina

Inspirera Mera sa...

Vilka härliga bilder, det såg riktigt fint ut! Jag kunde tyvärr inte fara på möbelmässan, Elles designpris och alla andra roliga inbjudningar. Ser fram emot dina rapporter istället!

Läste reportaget i Allt i hemmet, det var riktigt bra. Superfina bilder på dig och ditt hem. Kram Sandra

Limetwig sa...

Så kul att få åka iväg på "små" inspirations resor. Fint hotell bor ni på också :) Hoppas ni har det kul! Åse

På vår udde! sa...

Vilka trevligheter! Själv roar jag mig just nu med att läsa din mycket inspirerand blogg! Det ger mig mycket! Finns mycket kvar att läsa så jag kommer nog att bli en stammis! Var har du köpt den fina lampan med den svarta skärmen från Ilve?
Mvh H

StinaTooMuchInspiration sa...

Superläckert! Men var är brudarna? ;)

Related Posts with Thumbnails