måndag 8 februari 2010

Mysplats

Har du en riktig mysplats där du kan samla kraft, läsa bok och dagdrömma? Just nu har det varit mycket som hänt en period och jag känner att jag måste fylla på med energi. Därför har jag passat på att shoppa i svägerskans bokhandel nu när vi var i Göteborg i helgen. Så nu ligger en hög med massa böcker och väntar. Så efter även denna intensiva vecka är över, ska jag ta mig tid, mysa till det och ge mig den tiden jag behöver i min läsfåtölj framför kaminen.
X
Den här bilden gillade jag från Living etc. För att få komplett balans, hade jag nog hängt en gardin bakom för att inte känna av den rusande energin, eller som någon tittar en i nacken, om jag skulle ha det till mysplats. En vacker linnergardin som stämmer överens med stilen. Eller en grön växt på sidan som balanserade upp och gav träelement åt bilden. Tänk ett lite udda träd i en vacker rustik kruka. Snyggt!
X
Kram
Jannice

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill bara skriva en rad och säga tack för en fin blogg som jag läser dagligen! Du förgyller min dag och jag lär mig mer och mer om att få till inredningen. På sista tiden har jag jobbat med mina fönster och tycker själv att jag fått till snygga arrangemang tack vare dina fina tips och vackra bilder.

Charlotta Ward sa...

I completely agree. It is all lovely but needs a little something there behind the back..

xCharlotta

Related Posts with Thumbnails