onsdag 17 februari 2010

Träslag...

......av de ljusare slaget kommer stort kunde man se på mässan. Det mest ratade träslaget furu, är på väg tillbaka mina vänner. Snyggast är dock trä tillsammans med mycket vitt och grått, alltså metallelementet. Annars kan det bli alldeles för tungt.
CC
Framtida trenden handlar om att vi ska tillbaka till naturen och till våra rötter. Enkelhet - Naturlighet - Simplicity ;) var ordet.
X
Stolarna är från Skandiform. Visst är de vackra?
S
Kram
Jannice

5 kommentarer:

Åse - Interiörguiden sa...

Jag är absolut inte där ännu och det är en trend som jag inte kommer att haka på, furu kommer inte innanför våra dörrar :)

Henricks tankegångar sa...

Underbart! Jag gillar ju trä i alla dess slag, men någon större inrednings "make over " hos mig blir det inte, dock något i form av trä figurer, brickor, m.m, kanske någon stol. Men jag välkomnar trenden då den är i de flesta fall naturlig och miljövänlig. Ha en en skön dag. / H

StrandviksVillan sa...

Nepp, ingen furu hos mig heller tack! Fast kul att läsa om grått och vitt tillsammans med trä, eftersom vi har ekluckor och grå bänkskivor i köket och jag ska byta tapeter till vita så småningom.

Lena Skapar och Inreder sa...

Hej
Vilken fin blogg du har, hittade hit för ett tag sedan.
Det är kul det där med furugolv. När vi byggde vårat hus så gjorde vi ett vit lutat golv. Men det är ganska ömtåligt när vi har hund.
Vad tror du om att vit måla eller då kanske slipa och lacka det.
Det övriga är vitt väggar och tak.

Hade gott Lena

Magnolia sa...

Jag har länge trott att det trärena inklusive furu ska komma tillbaka i inredningen - och nu när det gör det kan ingen vara gladare än jag :D

Related Posts with Thumbnails