tisdag 4 augusti 2009

Brainstorming

Hej på er! Läget under kontroll? Själv har jag en förkylning eller en ordentlig allergi. Nyser och snörvlar om vartannat. Först trodde jag det var allergi, sedan förkylning (ont i halsen) och nu tror jag att jag har allergi igen *skratt*. Ja, skitsamma vad det är. Snytpappret går åt om vi säger så.
X
Nu börjar folk så sakteliga komma tillbaka från sina semesterar, vilket känns skönt för mig som i princip har varit igång hela sommaren och behöver lite möten inför kommande aktiviteter.
X
Till hösten blir det kurser, samarbete inom grafisk design, tidningsjobb, hemligt projekt :) och så mina konsultationer inom inredning, färg- och stil så klart som är mitt huvudarbete.

Så här såg det ut när jag och min inspirationspartner hade brainstormingmöte inför kommande projekt. Trädet är ett videträd på stam. Är det inte vackert? Inte helt lätt att sköta, det vill helst vara ute, men det här har stått sig fint länge. Måste vara våra idéer som föder den med livslusta, haha! Förresten, den här donnans hem kommer ni se i "Allt i hemmet" framöver :)
X
Atjoooo på er!
X
Kram

13 kommentarer:

S o F sa...

Ler igenkännande, för jag är precis likadan många gånger, men så är det att vara allergisk.
Ont i halsen; "jaha nu är jag på väg att bli förkyld" och sen är det borta nästa dag, "nähä, det var visst bara allergin"...och så brukar jag glömma bort det mellan gångerna. :)
Känner igen det på äldste sonen också när jag pratar med honom i telefon och frågar om han är förkyld när han låter lite skrovlig eller täppt. Han vet aldrig vilket - heller.

Ha det gott Jannice med jobb och planer!

Helt Enkelt sa...

Vilken spännande höst du verkar ha framför dig :))
Själv har jag bara en höst framför mig, inte alls så spännande...

Ha det gott!
Kram A-M

[room] by sofie sa...

Åhh låter så härligt med brainstorming, det föder idéer och väcker härliga känslor! Kul med tidningsjobb! Det har alltid varit min dröm :)

Är också peppad att komma igång snart. Har laddat batterierna duktigt och känner lust att jobba!

Hoppas du blir bättre snart!

Kram Sofie

Lilla huset på prärien sa...

Här händer det saker minsann! Kul med brainstormingmöte - sådana är alltid väldigt produktiva tycker jag :) Och jag ser här att du ska på Madonnakonsert, lin lilla lyllos. Ja, ja... blir det sjukdomsbortfall så vet du vem du ska ringa!

Kram Jenny

Syster Blå sa...

Men vilka spännande projekt du har på gång!Kul att det går så bra för dig!
Tur att man får "Allt i hemmet" i lådan!:o)
kram

Snickaregården sa...

Så härligt det låter med brainstorming. Spännande projekt du har framöver. Kul när det rör på sig.
Kram Maria

Jes/Vita villa vila sa...

Heeeej Jannice,

Å vilket härligt inlägg! Här satt jag och hade lite pytteångest för att semestern snart är slut (börjar på måndag) och så läste jag ditt sprudlande inlägg och så fick jag värsta kicken :D TACK!

Å vad roligt vännen med dina projekt!!! Ser fram emot att höra (se) mer!!!

Kramar Jes ♥

Lilla Huset sa...

Vilken spännande och kreativ höst du verkar ha framför dig. Det måste kännas skönt då du har startat eget. Glöm inte att påminna om reportaget när det blir dags!/Kram Merja

Fru Inredning sa...

Låter som om du har en spännande och härlig höst att se framemot:)
Kram Kristina

Jenny sa...

Wow vad du jobbar tjejen! HEJA!! :) Så kul!!! Superspännande att få se ditt hem i tidning också, lova att berätta så jag kan köpa tidningen! Ha en toppenbra dag! KRAM (på avstånd ;) )

Jenny sa...

Hoppas du kryar på dig gumman! Skickar styrkekramar!

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Verkligen fint med ett träd på stam inomhus. Det är förstås fint utomhus också, men där känns det lite mer vanligt. Hoppas du blir bättre snart!

Elisabeth - anyhow.se sa...

Krya på dig, massor!!! :)
Det där blocket ett inlägg ned - så snyggt!!!

Related Posts with Thumbnails