fredag 14 augusti 2009

EleGANT

Börjar dina handdukar bli gamla och slitna?? Investera i ett par riktigt sköna och lyxiga handdukar. Här ska man inte snåla! Skönt att vira in sig i till hösten och tänk på hur mycket man använder dem. Själv har jag inhandlat ett par bruna godingar från GANT. Nu ska jag bara hitta en ny tvålpump då den gamla i glas åkte i badrumsgolvet för lite sen :( Tips på någon snygg?? Någon? (Bild fån Gant Home)
X
x

Tänker på det, vad roligt att min frågestund blev uppskattad. Det är mitt sätt att tacka er för att ni kikar in här :)

Kram

9 kommentarer:

A home far away sa...

Härligt inspirerande badrum, må jag säga. Nu bara måste jag kika igenom de frågor du fick på frågestunden:)

Ha en fin helg
Kram Gunilla i Singapore

Helt Enkelt sa...

God morgon.
SNyggt badrum, det skulle jag inte tacka nej till... =)

Tvålpumpar är svårt.. Jag brukar köpa tvålen SAVON DE MARSEILLE i glaspump för flaskan är fin. (FInns även i svart, snygg)
Sen kan man fylla på med annnan tvål, då deras refill är GANSKA dyr.. Så gör jag =)

Kram A-M

Körsbärsgården sa...

Godmorgon!

Sänder Dig en solig hälsning från Körsbärsgården och tackar för allt fint Du delar med Dig här på bloggen. Ett extra tack för "frågestunden" vars utförliga svar jag tycker var fantastiska. Utlottningar i alla ära men Din frågestund var en högvinst för alla. Tack ännu en gång för Din generositet och för att Du tog Dig tiden att svara så utförligt!

Vänliga hälsningar från Karin som förbereder inför barnkalas i helgen. :)

Nattmia sa...

Vilket snyggt badrum..

Jag gillar Cults tvålpump.. Har tyvärr ingen egen men jag har deras diskmedelspumpflaska i köket..

Ha en bra dag..

Kram
Mia

Grodmamman sa...

Snyggt badrum! Här har jag snart bytt ut alla handdukar. Tyckte att det var på tiden och ett himla lätt sätt att få lite färg i våra annars ganska färglösa badrum!:)
Jag fick IKEA-katalogen idag och har bara snabbt bläddrat igenom den. Insåg att jag behöver rensa lite bland mina kataloger när jag såg att jag sparat kataloger från 2001!!:) Ska nog göra det direkt förresten!
Kram

StrandviksVillan sa...

Men! Senast på eftermiddagen tänkte jag att jag borde skaffa nya handdukar, några som jag verkligen gillar! I morgon ska jag!

TACK till dig snälla du som lagt ned så mycket tid på att besvara en massa frågor! Det var verkligen intressant att läsa!

Ha en härlig helg!
Kram Ann-Christine

Jes/Vita villa vila sa...

God morgon vännen,

Å vilken härlig inspirationsbild! Håller helt med att man ska unna sig lite härlig frotté! Vi har valt Lexington i vitt men nu till hösten känner jag för någon härlig färg (vet bara inte vilken...).

Tvålpump - mitt tips är Savon de Marseille - helt outstanding. Jag gillar "Orange" o "Pamplemousse".

Hoppas du har en fin helg goa Jannice!

Stor kram Jes ♥

Josefine sa...

Jag älskar Missonis mönster och handdukar. Jag har redan några men vill gärna komplettera! Efter jag läst din inlägg så ska jag nog minsann göra det:-)

Ha en skön helg!

Josefine- At home

Birgitta sa...

Jag har en tvål och en handkräms pump flaska från Creative Scentsations. Finns i många dofter å just nu har jag Cucumber & Aloe. Främst för doftens skull men den ljus gröna färgen gör sig bra till mitt vita badrum. Finns ingen mjukare handkräm än deras.

Related Posts with Thumbnails