måndag 31 augusti 2009

Dagens möbel

Dagens möbel får bli den här godingen. Bosse!? Nja han också, för han är det finaste vi har här hemma. Men jag skulle också vilja slå ett slag för mattan i hemmet. Det gör otroligt mycket i en inredning. Vet att många har svårt för mattor, men våga!! Inredningen blir komplett och lugnet landar i rummet. Kolla bara på den här killen, så harmonisk han är?!
X
Japp, färgskalan i vårt hem, har naturligtvis grundat sig på Bosses färger :) Eller var det så att vi köpte Bosse för han passade så bra in? Självklart var det för han är världens sötaste och gosigaste katt :)
XX
Kram

6 kommentarer:

[room] by sofie sa...

Sötis där :) ...ser härligt skönt ut!

Älskar också gosig mattor och de får gärna vara stora. Ett måste i en bra inredning!

Kram och ha en bra vecka!
Sofie

S o F sa...

Guuuuuulliga Bosse!! Nästan jag får lust att skaffa katt bara pga av honom.

...och så är det ju så kul att han liksom matchar ert hem.

Va, finns det folk som inte gillar mattor? ;) Blir det inte ett tomt och lite kal(l)t intryck då...men mer lättstädat kanske?

Önskar dig en fin vecka Jannice!

Helt Enkelt sa...

Gulp, jag tillhör ju en av dem som INTE har någon matta under vardagsrumsbordet....Hmmm, kanske för att jag inte hittat rätt, ja vi kör på det =))))

Kram Anna-Malin

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Å så söt han är lilla Bosse :)

Oups ja jag är ju en av dem som inte har några mattor hemma. Jo, en liten i lille kejsarens rum & några fårskinn på valda platser... Men i övrigt är det bara trägolv. Borde kanske lägga in en murrig matta nu till hösten....

Största kramen till dig vännen!

Jes ♥

Hedera Helix sa...

Jättego är han - eran Bosse! En Ragdoll ser det ut att va? Har själv två birmor, som också är lite Beige (eller heter det beiga när det är plural?) Ja, dom är i alla fall blåmaskade på "fackspråk" =)
Det här med mattor är lite svårt tycker jag...speciellt när man har katt. Jag har till makens förtret gjort ett antal felköp - nu sist var det en mörkbrun variant (katthår syns) och de får ju inte vara för lätta att klösa upp...hm har du några bra tips? Skulle ryamatta funka? Jag vill ju helst inte lägga för mycket pengar heller...ja det är mycket som skall stämma, men jag håller med om att matta behövs för att det skall bli harmoniskt i ett hem!
Fin och bra blogg förresten - jag blev så glad när jag hittade den helt nyligen!

Magnus Lundin sa...

Galet snygg matta. En sådan är beställt och hamnar snart på kontoret.

Ha en bra vecka,

Vänligen,
Magnus Lundin - http://www.gamsun-media.se

Related Posts with Thumbnails