söndag 30 augusti 2009

Söndagsmys

Japp det blev faktiskt några loppisfynd, även maken handlade!! Återkommer med det i ett senare inlägg. Här är det mystiskt väder. Ena stunden sol och andra regn. Så nu har jag plockat fram massa tidningar, senaste numret av Sköna hem och en gosig pläd. Nu blir det söndagsmys för hela slanten. Vad är söndagsmys för dig?
X
Kram

5 kommentarer:

Wonderful sa...

Åh, söndagsmys är för mig definitivt förenat med hyr-dvd, god mat och godis i soffan tillsammans med sambon. Söndagskvällen känns nästan helig för oss.
Fin tidningskorg på bilden! I like!

Linda P sa...

Söndagsmys... Gärna kura i hemmets lugna vrå, med god mat och gott te. Tidingar, enfilm eller varför inte virka lite. Konstigt att man alltid måste förknippa mys med mat. Det är inte ovanligt, har jag märkt ... kram

Lilla huset på prärien sa...

Så härligt det låter med lite söndagsmys Jannice! Själv har jag precis kommit hem efter en hektisk Stockholmshelg och nu myser jag lite med barnen innan det är dags för sängen för deras del! Sen ska jag fixa lite med mina foton ;)

Spännande med dina loppisfynd - visa snart!

Kram Jenny

Josefine sa...

Låter mysigt! Jag jobbar de flesta helgerna så när jag väl är ledig så gör jag som du, kryper upp i soffan med en bra inredningstidning:-)

Josefine- At home

Livets njutning sa...

Söndagsmys är för mig en god söndagsmiddag med familjen, mysa i soffan och titta på en familjefilm.

Pläden ser mysig ut..

Related Posts with Thumbnails