torsdag 20 augusti 2009

Lunch med utsikt

Idag blev det lunch med några väninnor som arbetar i krokarna här. Jag fixade kaffe och picknick korg och de handlade lite gott på Ica. Stranden nedanför vårt hus är ett perfekt sätt att samla kraft och koppla av på.
X
Tänk vad ett breake kan göra i vardagen. Det lilla lilla extra! Luncha under en klarblå himmel med goda väninnor istället för framför datorn i all hast. Ja, jag påstår att det har vi alla tid med. Som belöning för att ha haft en trevlig stund, blir man betydligt effektivare och mer fokuserad på sin uppgift. Nu är man redo igen, för att ta tag i dagens att göra lista. Hur lunchade du? Är du snäll mot dig själv, eller mot chefen? Skämmer du bort dig med en promenad? Eller äter du mellan mötena?
X
Kram

6 kommentarer:

HOME SWEET HOME sa...

Oj vilken härlig blogg du har .
Äntligen en blogg med lite färgklickar och lite Budda.
Återkommer gärna Bitte

Karin sa...

Vad fint ni bor! Kan man bada där också? En spåtant sa en gång att jag skulle bo fint vid vatten, men huset vi köpt nu ligger långt från allt vatten. Undrar vad som gick fel?

Jag cyklade faktiskt hem och käkade lunch idag. Fick god mat (till skillnad från många lunchrestaurangers mat), fick kattgos och en cykeltur. :-)

Birgitta sa...

Jag körde hem och intog en lunch i solen på altanen.
Ibland tar jag en promenad, men då får jag ha något som går riktigt snabbt att äta. Jag har bara 40min lunch på fasta klockslag, tyvärr inget som jag kan tulla på för en härlig lunch med vänner.

Nattmia sa...

Ett härligt lunchställe :-)

Lunchat har jag inte gjort än, har semester så jag har tillbringat denna soliga dag på balkongen, men snart skall här bli middag..
Lunchrast på mitt jobb finns inte... Jag jobbar som personlig assistent, numera natten, men när jag jobbade under dagtid och likaså de som jobbar på dagen nu kan inte gå ifrån, kan ju inte lämna brukaren själv.. Så raster finns inte på vårt jobb.. Njut av att du kan ta rast och att du kan gå ifrån arbetsplatsen om det så är för en kort stund..

Kram
Mia

Drömlägenheten/Caroline sa...

Härlig lunch!!!

Jag lunchar(läs kastar i mig den pedagogiska lunchen!!) med de små barnen på min förskola där jag jobbar. Senare efter läggningar och dyl har jag en halvtimmes rast. Blir lite full i skratt när du skriver i din fråga om man lunchar mellan möten! Alla jobbar inte på kontor eller flashiga ställen!

Kram Caroline

annainreder sa...

Gud var det ser mysigt ut!
Jag gar lunchat med min barn idag i solen, får passa på snart börjar skolan!
Kram Anna

Related Posts with Thumbnails